Selamlar, bendeniz arkadaşım Burcu'nun daveti üzerine Minibar'da sizi izlemeye gelmiş ve nasıl olduğunu anlamadan kendimi sahne teknisyeni ve tonemaister olarak bulmuş şahsiyetim.
Programınız başında teknik sorunlarla uğraştığım, ardından da başka biryere davetli olduğum için çok fazla izleyemedim. Ama ilk 3-4 şarkı için diyebilirim ki bence grupta ışık var, iyiydiniz, dilerim zamanla daha da iyi olacaksınız.
Bildiğim kadarıyla grup sahne performansında yeni, bu bağlamda yapılan eleştirilerin de yapıcı olması gerektiğine inanıyorum. Sonuçta bu iş, ne evde şarkı söyleyip enstrüman çalışılarak, ne de 15-20 metrekarelik kapalı bir salonda tam kadro prova yapılarak öğrenilebilecek bişey değil. Bu iş ancak izleyici karşısında sahne tozu yutmayla öğreniliyor. Buna göre de eleştrilerin töleransı ayarlanmalı bence.
Bu arada grubun sahneye çıkmadan önceki heyecanına, duygu yoğunluğuna tanık oldum. Dilerim bunu hiç kaybetmezsiniz. Sizleri daha iyi yerlerde, daha iyi performanslarla sahnede görmek dileğiyle... başarılar...
NOT: Sound konusunda bi kusur olduysa gruptan ve izleyenlerden af diliyorum. Eldeki ekipmanı, enstrümanların yarısının sahne içinden yarısının sistemden geldiğini göz önüne alırsak elimden ancak bu kadarı geldi...ki zaten asıl uzmanlığım da değil ama iş başa düştü o gece. Bu arada soundla uğraşan diğer arkadaşın da hakkını vermek lazım, sonuçta ben kaçtım, o mekanda kaldı 😉