aşkolsun serkan ben seni keltoş halinle de seviyorum karnavalın keli 😆LOby demiş ki:Solistinizi saclarını boyattıgından beri sevmeye basladım arkadaslar 🙂 😛 Kolay gelsin ...
K_r_m demiş ki:www.jonglor.garaj.org
soyle de bi atraksiyon yapayim dedim 🙂
ayrica bascinizi paylasmak da ayri bi guzellik.
ayrica ben kimim di mi?
Well Behaved-gitar
5 kasimda gorusmek uzere 🙂
Davulcu daha iyi sölüo 😀DamnationGame demiş ki:Arkadaşlar selam.
Dün programınıza geldik, gördük dinledik, beğendik.
Hiperaktif bir vokal bir gruba neler katar anlamış olduk.
Şan vokal, core vokal, rock'n roll vokal, alternative vokal tarzlarını başarıyla harmanlıyor Çiğdem.....
Davulcunun back vokallerine ise bayıldık.
Şşşşt çaktırma... 😉anti-social demiş ki:Davulcu daha iyi sölüo 😀DamnationGame demiş ki:Arkadaşlar selam.
Şan vokal, core vokal, rock'n roll vokal, alternative vokal tarzlarını başarıyla harmanlıyor Çiğdem.....
bi tukurukte benden 😆sertsessiz demiş ki:abo ne diyolar 🙂
kendi basçısını izlemeye gelmeyen gruba tükürürüm ben aha da tükürdüm oh
öncelikle saol 🙂 o gün hiperaktifliğim üzerimdeydi doğru bide rahat olayım diye saçmalamasaydım daha iyi olacaktı 😳 neeeeseee 😆DamnationGame demiş ki:Arkadaşlar selam.
Şan vokal, core vokal, rock'n roll vokal, alternative vokal tarzlarını başarıyla harmanlıyor Çiğdem. Seyirciyle iletişi kurma çabalarıda takdire değer.
Davulcunun back vokallerine ise bayıldık. Özellikle çift sesli tınlattıkları yerlere. Hem çalıp hemde güzel sesle çift sesli vokal yapmak kolay değil.
Başarılarınızın devamını dileriz. 😉
seniii hiiiç sevmedimmm :twisted: bidaha konsere geldiğinde benden kaç ona göree 😉anti-social demiş ki:Davulcu daha iyi sölüo 😀DamnationGame demiş ki:Arkadaşlar selam.
tround_ demiş ki:öncelikle saol 🙂 o gün hiperaktifliğim üzerimdeydi doğru bide rahat olayım diye saçmalamasaydım daha iyi olacaktı 😳 neeeeseee 😆DamnationGame demiş ki:Arkadaşlar selam.
Şan vokal, core vokal, rock'n roll vokal, alternative vokal tarzlarını başarıyla harmanlıyor Çiğdem. Seyirciyle iletişi kurma çabalarıda takdire değer.
Davulcunun back vokallerine ise bayıldık. Özellikle çift sesli tınlattıkları yerlere. Hem çalıp hemde güzel sesle çift sesli vokal yapmak kolay değil.
Başarılarınızın devamını dileriz. 😉