evet work & travel ile gelicem! bu arada heralde elvis sensindir bunu yazan. kabasakalı dinlemeyen ama beni dinleyen tek arkadaşımsın aklıma gelen. ha diilsen kimsin onu da açıkla🙂alba demiş ki:bu grubu hic dinlemedim, ama koray'in canli performansini dinleme firsati bulmustum. bu arada ben de u.s.deyim sen work and travel'le mi geliyorsun koray, cok buyuk hayallarle gelme derim 🙂
basarilar.
kabasakal_vocal demiş ki:emılıo saolasın...umarım bı yerlerde karsılasırız...bursaya falan gelırsenız haberımız olsun...
kadir fun yapmışız. sen smooth u nerden buldun kardeş? kimsin bide söle bizde bilekher-seyi-yak demiş ki:mrb lar kabasakallllllll grubu önceliklee kadir abim gitarrero muz kadirellaa önün acikk 8) ben yurt disinda kaldigim icin sizin life perfomance inizi göremedim ama clip iniz var bende smooth'a yikiliyooo!! sizi görmeden hayraninizim yanii 😆 uffff abiii benden bu kadarr umarim biliorsun kim oldugumuu ???c....?? basarilarinizi devamini diliyorumm sen neymissin be abiiii!!! veeeeeyy helalll eee kimin abisi olacak bu kadar ....