Ben şu anda Ernie Ball slinky kullanıyorum ama artık rahatsız ediyor bu deller başka marka tel kullanmak istiyorum.Bildiğiniz yumuşak tel var mıdır tercihen 08-09
Dean Markley öneririm dostum 😉
Ben şu anda Ernie Ball slinky kullanıyorum ama artık rahatsız ediyor bu deller başka marka tel kullanmak istiyorum.Bildiğiniz yumuşak tel var mıdır tercihen 08-09
dean markley deneyebilirsin.Ben şu anda Ernie Ball slinky kullanıyorum ama artık rahatsız ediyor bu deller başka marka tel kullanmak istiyorum.Bildiğiniz yumuşak tel var mıdır tercihen 08-09
Ernie Ball okadar 'da kazık gibi değildir ya aslında... Ya da ben çok uzun süredir kullanırım eller artık nasırlandı iyice hissetmiyorum.Abi ömründen çok yumuşaklığı daha önemli ya.Ernie Ball kazık gibi geliyor artık
Evet abi ilk taktığımda yumuşak oluyor da şimdi kirlendi ve kazık gibi.1 hafta falan oldu takalıErnie Ball okadar 'da kazık gibi değildir ya aslında... Ya da ben çok uzun süredir kullanırım eller artık nasırlandı iyice hissetmiyorum.
Ernie Ball'lar kirlenirse çok sertleşir genelde. Dean Markley 'ler hakkaten güzel teller bu arada.
Öyle meretler 🙂 Ama ucuz işte. Her programdan önce takıyorum ben her konser yeni tel yani. öyle olunca problem olmuyor.Evet abi ilk taktığımda yumuşak oluyor da şimdi kirlendi ve kazık gibi.1 hafta falan oldu takalı
son 5-6 takım telimi hep 10-46 dean markley blue steel aldım. evet ernie ball dan çok daha yumuşak hatta hepsinden yumuşak olabilir. kullandığım en rahat tel. ilk taktığınızda resmen akustik gitara benzer tonları var çok hoşuma gidiyor artı yönleri bunlar eksileri ise çabuk kararıyorlar naptıysam olmadı her çalışta siliyorum hem telleri hem gitarı en fazla telin ömrünü 1 hafta daha çalınabilir kılıyor (günde 1 saat falan çalıyorum çok değil bazı günler hiç ellemiyorum) buna rağmen haftada toplam 3-4 saat kullanımla 1ay içerisinde tamamen kullanılmaz duruma geliyor. resmen pas içinde kalıyor. kullanmayı düşünenler için bilgi olsun. ama böyle yumuşak ve uzun süre giden güzel tonlu bi tel bulamadım varsa söyleyin 🙂 arada ernie ball slinky 10-46 aldım. dean markley in doğallığından sonra bin kere pişman oldum çok sert ve resmen cam gibi bir kaplama vardı ince 3 telde. çok yapmacık geldi. şimdilik dunlop deniycem. ghs leride merak ediyorum ama 10-46 larından bulamadım.
soru olarak bende sizlere danışayım floydrose lu gitarda 10 numaradan 11 numaraya geçsem normal standart akorda sap,entonasyon v.. tüm ayarları yapsam problem olurmu yani ille drop d vb.. şekilde akordu falanmı düşürmek gerekir. fazladan 1 adet yay var 11 numara kullanırsam arkaya bu 4.yayı takmam gerekirmi acaba?