Dikenlitel 24 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #21 Cem_Karaca demiş ki: Evet yalnızım hâlâ, AnadoluRock yapan bir grup maalesef ki bulamıyorum. Katılmayı çok isterim. @mor_persembe instagram hesabım Hepsini görmek için tıklayın... Neredeyse 9 ay önce yazmışım sana, yeni yanıt vermişsin. 🙂
Cem_Karaca demiş ki: Evet yalnızım hâlâ, AnadoluRock yapan bir grup maalesef ki bulamıyorum. Katılmayı çok isterim. @mor_persembe instagram hesabım Hepsini görmek için tıklayın... Neredeyse 9 ay önce yazmışım sana, yeni yanıt vermişsin. 🙂
Cem_Karaca 24 Ocak 2025 #22 Dikenlitel demiş ki: Neredeyse 9 ay önce yazmışım sana, yeni yanıt vermişsin. 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Evet gerçekten çok haklısınız. Oysa ki yazarken çok heyecanlanmıştım. Repertuarınız tam hayalimdeki repertuardı 😔
Dikenlitel demiş ki: Neredeyse 9 ay önce yazmışım sana, yeni yanıt vermişsin. 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Evet gerçekten çok haklısınız. Oysa ki yazarken çok heyecanlanmıştım. Repertuarınız tam hayalimdeki repertuardı 😔