İzmir Kadın Müzisyen Aramaktayım – Kamboçya’da Sahne Almak İçin 🎶

• Konuyu açan Konuyu açan kudie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Selamlar, şimdiden bu uzun mesaj için pardon fakat bir şeylere değeceğini düşünerek yazıyorum.

Uzun süredir Kamboçya ve Tayland'ın farklı şehirlerinde ve cennet adalarında sahne aldım. Akustik gitar ve vokal üzerine, ağırlıklı olarak 90’lar Rock Cover’ları, Alternatif, Blues, Country ve Oldies parçalar çalıyorum. Oradaki sahne performanslarım videolar halinde var. Hali hazırda hem müzisyen hem mekan sahibi tanıdıklarım var buralarda yani gider gitmez çalabileceğimiz yerler var. Ailemden birisinin sağlık sorunlarından dolayı Türkiye'ye geldim 1 sene önce, tekrar dönmek istiyorum hepimizin içinde bulunduğu malum sebeplerden. Yaşım 38 açıkcası birisiyle müzik yapmak fikri çok daha cazip geliyor çok daha eğlenceli oluyor. Türkiye şartları belli hem genel hem müzisyenlik olarak sanat ile uğraşmak isteyen insanlar için imkansız bir hal aldı. Nitekim yurtdışında yaşayayım ve aynı zamanda sanatımı icra edip hayatımı idame ettireyim diyen varsa, buyrunuz.

Müziği, sadece sahne ve para değil; bir yolculuk, paylaşım ve insanlar arasında köprü kurma aracı olarak görüyorum. Orada geçirdiğim zaman içerisinde sahne yaparak hem paramı kazandım hem harika insanlarla tanıştım hem de bir yaşam standart'ı yakaladım. Tekrar bunun amacındayım ama artık tek olarak devam etmek istemiyorum.

Şimdi bu yolculuğa bir kadın müzisyen yol arkadaşı arıyorum. Ben yıllardır hem vokal hem gitar olarak sahneler yaptım fakat gözlemlediğim kadarıyla birlikte çalan kişilerin birisi kadın vokal olduğunda çok daha verimli ve eğlenceli sahnelerr ortaya çıkıyor. Bu sebeple;

Ülke olarak sınırlı değil buralar tabiki fakat benim iyi bildiğim, dinamiğine hakim olduğum ve alıştığım yerler. Sonrasında her yer mümkün. Beraber sahne alabileceğimiz, vokal ya da enstrüman katkısıyla müziğimizi daha da renklendirecek birini aramaktayım. Amacım, Yurtdışındaki sahnelerde beraber iz bırakmak hem keyifli hem profesyonel bir müzikal birliktelik kurmak.

🎤 Eğer sahne deneyimin varsa,
🎸 Akustik sound’a yatkınsan,
💃 Ve yurt dışında birlikte müzik yapma fikri sana cazip geliyorsa,

Seninle tanışmak isterim.

📩 İletişim için mesaj atabilirsin. voxstellarvm instagram adresim. Ekleyin konuşalım, Belkide kendiniz, hayatınız için olumlu büyük değişimler yapabileceğiniz bir fırsat diyebilirim bu durum için. Sevgiler.

Son düzenleme:

Geri