yıllardır birkaç grupla çalıştım solistlik yaptım. şarkı yazıyorum. kayıt almak istiyorum. sahne almayı isteyen ciddi ve büyük düşünen özen gösterecek grup arkadaşları arıyorum.
Alternatif rock / grunge tarzında müzik yapıyorum. Gitaristim , düşünürsen iletişime geçelimyıllardır birkaç grupla çalıştım solistlik yaptım. şarkı yazıyorum. kayıt almak istiyorum. sahne almayı isteyen ciddi ve büyük düşünen özen gösterecek grup arkadaşları arıyorum.
Yazabilirsinyıllardır birkaç grupla çalıştım solistlik yaptım. şarkı yazıyorum. kayıt almak istiyorum. sahne almayı isteyen ciddi ve büyük düşünen özen gösterecek grup arkadaşları arıyorum.
Ulasabilirsinyıllardır birkaç grupla çalıştım solistlik yaptım. şarkı yazıyorum. kayıt almak istiyorum. sahne almayı isteyen ciddi ve büyük düşünen özen gösterecek grup arkadaşları arıyorum.
Nmrami birakim 05522580417Yazabilirsin
Sahne işleri için playlist provası yapıp hemen iş alabileceğimiz bir bayan vokalist arıyoruz. Yıllardır beraber sahne alan profesyonel orkestrayız. 05323319152 Saygılarımla.yıllardır birkaç grupla çalıştım solistlik yaptım. şarkı yazıyorum. kayıt almak istiyorum. sahne almayı isteyen ciddi ve büyük düşünen özen gösterecek grup arkadaşları arıyorum.
merhaba arayışınız devam ediyorsa 0546 768 34 35 watsaptan yazabilir misiniz ?yıllardır birkaç grupla çalıştım solistlik yaptım. şarkı yazıyorum. kayıt almak istiyorum. sahne almayı isteyen ciddi ve büyük düşünen özen gösterecek grup arkadaşları arıyorum.