İstanbul KADIN VOKAL ARIYORUM

Merhaba!

Gitar çalıyor ve şarkı söylüyorum, şu an tek başıma yürüttüğüm bir alternatif rock projesi için kadın vokal arıyorum. Şarkılarımız hem İngilizce hem de Türkçe olacak ve projede kadın-erkek vokal düetleri yapacağız.

• Deneyim: Profesyonel olmanıza gerek yok, ancak sesinizi sergileyebileceğiniz bir kayıt olması avantaj sağlar.
  • Stüdyo Kayıtları: Stüdyo ortamında kayıt yapacağız ve süreci eğlenceli hale getirmeyi amaçlıyoruz.
  • Klip Çekimi (Opsiyonel): Eğer imkan olursa, basit klipler çekmeyi de planlıyoruz.
Bir grup değilim, solo çalışıyorum, ama yaratıcı bir iş birliği ile güzel projeler ortaya çıkarmak istiyorum. İlgileniyorsanız ya da daha fazla bilgi almak isterseniz bana ulaşabilirsiniz.

İletişim için mail atabilir veya ilan altına mesaj atabilirsiniz.
[email protected] 0531-937-23-29

Son düzenleme:
merhaba, herhangi bir sahne deneyimim yok fakat iyi bi sesim olduğunu düşünüyorum.
Rock dinlerim tarzının neye göre şekilleneceğini bilebilirsem söylerim de.
Aklında ki tarz nasıl? grup olarak örnek verebilir misin?

merhaba, herhangi bir sahne deneyimim yok fakat iyi bi sesim olduğunu düşünüyorum.
Rock dinlerim tarzının neye göre şekilleneceğini bilebilirsem söylerim de.
Aklında ki tarz nasıl? grup olarak örnek verebilir misin?
Merhaba, akustik folk müzik veya alternatif rock tarzında. Grup örneği vermek gerekirse eğer Lifehouse, 3 Doors Down , Goo Goo Dolls, Rudderless film müziklerine kesinlikle bakmalısın .Türkçe ve ingilizce. slow Tatlı erkek-kadın düetleri , Daha hızlı iletişim kurabileceğimiz bir yere geçebilirsek daha net anlaşılır. Benim bir grubum yok şuanda. Tekim bilgin olsun. İkimiz şarkıları belirleyip, bir düzende götürürsek zaten aklımdaki şey stüdyo kaydı ve imkan olur ise ufak klipler ile bir şeyler üretmek. Kendi bir kaç şarkım da var onları da konuşabiliriz.

Son düzenleme:
Sanırım eksik yazdın kullanıcı ismini. Bir mesaj attım ama sen misin bilmiyorum. Dilersen bana wp den yazabilirsin. Ses kayıtların var ise onları da atmış olursun. 0531-937-23-29

Geri