zehray Cuma 22:17 #1 merhaba,vokalim.sezen aksu,sena sener,dolu kadehi ters tut olmak uzere yabanci sarkilarda soyluyorum.ilgilenen varsa yorum birakirsa geri donus yaparim.
merhaba,vokalim.sezen aksu,sena sener,dolu kadehi ters tut olmak uzere yabanci sarkilarda soyluyorum.ilgilenen varsa yorum birakirsa geri donus yaparim.
Tenör Vokal Cumartesi 17:30 #2 zehray demiş ki: merhaba,vokalim.sezen aksu,sena sener,dolu kadehi ters tut olmak uzere yabanci sarkilarda soyluyorum.ilgilenen varsa yorum birakirsa geri donus yaparim. Hepsini görmek için tıklayın... Referans videonuz ya da ses kaydınız var mi
zehray demiş ki: merhaba,vokalim.sezen aksu,sena sener,dolu kadehi ters tut olmak uzere yabanci sarkilarda soyluyorum.ilgilenen varsa yorum birakirsa geri donus yaparim. Hepsini görmek için tıklayın... Referans videonuz ya da ses kaydınız var mi
amateurgitarist Bugün: 09:26 #3 zehray demiş ki: merhaba,vokalim.sezen aksu,sena sener,dolu kadehi ters tut olmak uzere yabanci sarkilarda soyluyorum.ilgilenen varsa yorum birakirsa geri donus yaparim. Hepsini görmek için tıklayın... Biz de grup kurmak istiyoruz lead ritim gitarımız var kadın vokal, bateri ve bas gitar arıyoruz
zehray demiş ki: merhaba,vokalim.sezen aksu,sena sener,dolu kadehi ters tut olmak uzere yabanci sarkilarda soyluyorum.ilgilenen varsa yorum birakirsa geri donus yaparim. Hepsini görmek için tıklayın... Biz de grup kurmak istiyoruz lead ritim gitarımız var kadın vokal, bateri ve bas gitar arıyoruz
E exa 25 dakika önce #4 zehray demiş ki: merhaba,vokalim.sezen aksu,sena sener,dolu kadehi ters tut olmak uzere yabanci sarkilarda soyluyorum.ilgilenen varsa yorum birakirsa geri donus yaparim. Hepsini görmek için tıklayın... Akustik grup kuruyoruz vokal arayışındayız ig okty6ulu
zehray demiş ki: merhaba,vokalim.sezen aksu,sena sener,dolu kadehi ters tut olmak uzere yabanci sarkilarda soyluyorum.ilgilenen varsa yorum birakirsa geri donus yaparim. Hepsini görmek için tıklayın... Akustik grup kuruyoruz vokal arayışındayız ig okty6ulu