Senerumutsen 5 Nisan 2025 #2 Merhaba gitaristim duo sahne için vokal arıyorum. iletişim numarası paylaşır mısınız
zehray 5 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Senerumutsen demiş ki: Merhaba gitaristim duo sahne için vokal arıyorum. iletişim numarası paylaşır mısınız Hepsini görmek için tıklayın... siz birakirsaniz ulasayim size
Senerumutsen demiş ki: Merhaba gitaristim duo sahne için vokal arıyorum. iletişim numarası paylaşır mısınız Hepsini görmek için tıklayın... siz birakirsaniz ulasayim size
Senerumutsen 5 Nisan 2025 #4 zehray demiş ki: siz birakirsaniz ulasayim size Hepsini görmek için tıklayın...
b e r k a y 5 Nisan 2025 #5 Merhabalar instagramım kaptanberkay5 kaydınız varsa burdan atabilirsiniz ya da iletişim için ( 3 kişiyiz bas davul lead gitsçar olarak)
Merhabalar instagramım kaptanberkay5 kaydınız varsa burdan atabilirsiniz ya da iletişim için ( 3 kişiyiz bas davul lead gitsçar olarak)
B bendebilmiyorum 6 Nisan 2025 #6 zehray demiş ki: solistim ilgilenen varsa yazabilir Hepsini görmek için tıklayın... merhaba seninle nasıl iletişime geçebiliriz
zehray demiş ki: solistim ilgilenen varsa yazabilir Hepsini görmek için tıklayın... merhaba seninle nasıl iletişime geçebiliriz