ben dusunuyordum ne yazsam diye aklıma ilk starless geldi ardından echoes u dusunuyordum dıger pınkfloyları gordukten sonra sızın postda da misunderstood u gordum yanı bende de aynı etkısı olan 3 sarkıDerken ?
ben dusunuyordum ne yazsam diye aklıma ilk starless geldi ardından echoes u dusunuyordum dıger pınkfloyları gordukten sonra sızın postda da misunderstood u gordum yanı bende de aynı etkısı olan 3 sarkıDerken ?
Çok örnek var da bunu biraz önce dinledim, başlığı görünce yazayım dedim
Sadece beynim değil kıçımdan ayaklarıma her yanım uyuşuyor şu şarkının solosunda.
Melodic death metal bu 🙂 Böğürtüler genelde deathcore metalcore falan da oluyor, melodeath daha geri vokalli oluyor bence.Bu güzelmiş. Saçma sapan bogürmemisler en azindan. Vokal de iyi olmadigindan geri planda tutmuslar. Gençler ne oluyor şimdi bunun türü? Hangi core? 🙂
Melodic death metal bu 🙂 Böğürtüler genelde deathcore metalcore falan da oluyor, melodeath daha geri vokalli oluyor bence.
Başka bir örnek 🙂
Valla tenörümsü bas bilmem de çığlıksı brutal ve fretless bass olan bir bildiğim var 😀Bak bu da iyiymis. Vallahi tesekkurler hic bu gruplardan haberim yoktu. Manowar havalari var bunda.
Bu yastan sonra death metalci yapcan bizi 😛
Bass bariton vokal. Bogurtu az biraz da distortion mevcut Azcik daha vokal açık olaymis cok iyi olcakmis. Var mi vokali daha bi tenorumsu ? Buldun kıllısı.. durumu da diyebilirsin tabii 😀