benimki gibi bir megadeth hayranlığı seziyorum , doğrumudur 😀@s.ozturk aynı şekilde bende bir Kahler fetişi olduğu doğrudur 🙂
Gariptir ki henüz hiç deneme şansım dahi olmayı ama Kahler'li KE1, KV1 ya da Bc Rich (Eski Bernie Rico dönemlerinden) USA bir tane edinerek evladiyelik olarak bulundurmak istiyorum! 🙂
kesinlikle dibine kadar katılıyorum... jason&marty rules!Jason Becker kullanıyorsa iyidir güzeldir usta.
Megadeth rules!!! 🙂benimki gibi bir megadeth hayranlığı seziyorum , doğrumudur 😀
ne yalan söyleyeyim , kerry king modeli gitarları sırf headstockları yüzünden sevmiyorum.. bir jackson kullanaymış kerry ağabey , dahada vahşi durabilirmiiş ,bence. ama evet kahler köprüler fazla narin...Bc Rich KKVGT sahibiyim, muhtemelen üstünde en adi seriden olsa da Kahler bulunmakta ve kullanım olarak çok keyif veriyor bana. Floyd Rose çok daha sert kalıyor onun yanında, Kahler çok daha narin, çok daha yumuşak, FR'u tutup gitarı sallayabilirsiniz ama Kahler bu güveni vermiyor bana, doğal olarak çalarken çok daha ince dokunuşlarla çok daha hassas bir şekilde o etkiyi yaratabiliyorum. Gel gelelim gitar adından da belli olacağı üzere Kerry King signature. O zerafeti o gitara istediğin kadar yapsan da ton hertürlü odun gibi kalıyor, amfiden gelen seste en ufak tadı kalmıyor o dokunuşların.
O zaman kahlerli gitarlarını göster ey Türkrockçu!
Benimki:
Tb4 duruyor bir yerde evde. Bana EMG daha dolgun geliyor metal için. İzmir'e yolun düşerse de buyur gel.birde emg yerine seymour duncan tb-4 olsaymış.. ölmeden bir kere çalmak istediğim 2 gitardan biri.. nazar değmesin , mükemmelinde ötesinde bir ke1 marty signature..
hocam merak etmeyin insan aşık olduğunu kötüleyemez zaten , ha emg olmuş ha tb4 olmuş. resmine bile bakarken kalbi çarpıyor insanın, nazar değmesin gerçekten..Tb4 duruyor bir yerde evde. Bana EMG daha dolgun geliyor metal için.
Ama Kahler'in arkasında yay olmayan sabit köprü modelleri de var. Böyle bir model niye çıkarmışlar hiç anlamadım. Sabit köprüde fine tuning var. Çok saçma.