wolkN 1 Aralık 2016 #2 CAJEMIR demiş ki: Bu farklılık neden kaynaklanıyor? : 92084 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Yeni mesaj yazıldığında yazılar kalınlaşıyor ve siz girip okuduğunuzda yazılar tekrar inceliyor 🙂
CAJEMIR demiş ki: Bu farklılık neden kaynaklanıyor? : 92084 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Yeni mesaj yazıldığında yazılar kalınlaşıyor ve siz girip okuduğunuzda yazılar tekrar inceliyor 🙂
CAJEMIR 1 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 wolkN demiş ki: Yeni mesaj yazıldığında yazılar kalınlaşıyor ve siz girip okuduğunuzda yazılar tekrar inceliyor 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... ahah deme yauv 😀 hayır, parası neyse verirdik yani 🙂
wolkN demiş ki: Yeni mesaj yazıldığında yazılar kalınlaşıyor ve siz girip okuduğunuzda yazılar tekrar inceliyor 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... ahah deme yauv 😀 hayır, parası neyse verirdik yani 🙂
CAJEMIR 1 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Buried demiş ki: Buradan anlıyorum ki pedal ve akustik gitar arayışı var 😀 Hepsini görmek için tıklayın... bilakis, satış var bol bol 😀 o sayfayı örnek olarak seçtim 🙂
Buried demiş ki: Buradan anlıyorum ki pedal ve akustik gitar arayışı var 😀 Hepsini görmek için tıklayın... bilakis, satış var bol bol 😀 o sayfayı örnek olarak seçtim 🙂