Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tel değiştirdikten sonra kalın mi telinden çok cızırtı gelmeye başladı sap ayarı bozuldu sanırım kendim yapmalı mıyım yapacaksam ince mi telim yokken yapsam saçma mı olur
Muhtemelen varsayılan tel setinden kalın ya da ince tel taktın. Atıyorum 9'luk set varken 10'luk tel takmışsındır. Yeniden sap ve köprü ayarı yapılması gerek
Gitarın modelini de bilmek lazım. Benim Les Paulde bir kere aynen kalın mide yaşamıştım aynı durumu. Köprüyü hafif düşürerek çözmüştüm sorunu. Ama belki sende yükseltmek de icap edebilir. Biraz deneme yanılmayla çözebilirsin elin yatkınsa.
tel değiştirdikten sonra kalın mi telinden çok cızırtı gelmeye başladı sap ayarı bozuldu sanırım kendim yapmalı mıyım yapacaksam ince mi telim yokken yapsam saçma mı olur
Genelde Tel Klavyeye çok yakın olduğu zamanda oluyor veya bastığınız perdeden bir sonraki perde bastığınızdan yüksekde .ise de olabiliyor. Telleri yükseltmeyi deneyin bence ufak ufak