- Konu Sahibi Konu Sahibi
sevgili arkadaşım benim virtüöz iddiasında olduğumu nereden çıkarttın.virtüöziteye tamah ettiğimi nerenden uydurdun.10-15 salak buna tamah ediyor diye ben hayallerimi neden tekdüze bir virtüöziteye adayayım.my__kantale demiş ki:bi virtüöz adayı bile göremedim şuan ki çalışmalarda ama eyw ortalamanın üzerinde bi gitarist denebilrsin geyigi de sevmem cabası tabi ama ''ankara yeni virtüözüne kavuştu hayırlı olsun arkadaşlar'' denecek ortada bişe göremedim ankarada senden daha iyi olan 10-15 gitarist sırf ben sahsen tanıyorum bi de tanımadıklarım war e bi de bsaka yerlerden olanları düşünürsen...
ben hayatım boyunca,metalci üç beş salağın,ismimin önüne virtüöz kelimesini koyması için asla müzik yapmayacak,hissettiğini çalacak biriyim.çok basit,belki hatalarla dolu ama istediğim müziği yapacağım.ama arada böyle parçalarda yapıp topunuzla alay etmeyide bileceğim.
mavisakal20 benim eski grup arkadaşımdır ve orada sadece espri yapmıştır.kendiside benim bestelerimde,sözlerimde virtiöziteyi zerre takmadığımı gayet iyi bilirki buzz grubuyla yaptığım beste buna en iyi örnektir..sevgi ve saygılarımla