Selam arkadaşlar instagram videoları için 1080p bütçeyi zorlamayacak bir kamera arıyorum. Şu an iPhone 7 ile çekiyorum. İkinci elde bulunabilecek ürünler tercihim.
4K çekip 1080 e indirince ekstra daha keskin videolar alınıyor.Though not as robust a selection of formats and bitrates as the video heavy-hitter GH4, the GX85 still offers 4K video at a high quality 100Mbps bitrate. Bitrates for Full HD and HD videos aren't nearly as high. For MP4, 1080/60p is captured at 28Mbps, 1080/30p at 20Mbps, and 720/30p at just 10Mbps.
Ne yaptınız kamerayı aldınız mı? Ben de bu kameradan almayı düşünüyorum.A6000 siparişi veriyorum herkese teşekkürler. Kullanmaya başlayınca güncellerim burayı.
Youtube'dan görüyorum kayıtları, gerçekten çok hoşlar. Kamerayı alacağım sanırım. Zaman içinde lens yetersiz gelirse belki değiştiririm. Tereddüt ettiğim tek konu ikinci el almam. Fiyatlar çok değişken. Sanırım shutter sayısı fiyata etki ediyor. İstanbul içinde test ederek alacağım. Bir iki kişiye yazdım dönüş bekliyorum.Megadeth-Symphony of Destruction Solo Cover
Fırsat bulur bulmaz tekrar video işlerine giriştim, beğenmeniz dileğiyle :)turkrock.com
Ben de son videomda daha farklı bir ayarla çekim yaptım kendisiyle, daha önceden saturasyonu düşük tutup sonradan renklendiriyordum; şimdi ise kamera üzerinden kendime göre renk ayarı çekip, saturasyonu da normal değerinde tuttum. Post'ta renk namına pek bir ayar yapmadan yayınladım bu videoyu. Ortam düşük ışık sayılacak cinsten, ISO değeri ise 125. Yani olabilecek en az noise ile çektim düşük ışıkla bile.
Vegas'ta kendi plug inlerimi kullanıyorum tabii ama aletten çıkan görüntüden çok uzak değil videodaki görüntü. Şiddetle tavsiye ederim Erkin. Kendi lensiyle bu performansı beklememek lazım ama memnun kalırsın kesinlikle.
Fujifilm'in XT-20 setlerini de tavsiye edebilirim, kampanya ile baya bişeyi yanında veriyorlar taksit vs de cabası.Youtube'dan görüyorum kayıtları, gerçekten çok hoşlar. Kamerayı alacağım sanırım. Zaman içinde lens yetersiz gelirse belki değiştiririm. Tereddüt ettiğim tek konu ikinci el almam. Fiyatlar çok değişken. Sanırım shutter sayısı fiyata etki ediyor. İstanbul içinde test ederek alacağım. Bir iki kişiye yazdım dönüş bekliyorum.
xt-20 bende de mevcut, ois özellikli xf serisi lenslerle çok iyi kombo oluyor, 18-55 ve 10-24 le çok başarılı.Fujifilm'in XT-20 setlerini de tavsiye edebilirim, kampanya ile baya bişeyi yanında veriyorlar taksit vs de cabası.