+1peaceman demiş ki:zaman öldürmek değil bence bu..beğenen izler...biri izlediği bir diziyi beğeniyorsa zaten izlerken eğlenir ve zamanını da öldürmez..eğer sevmiyosa,eğlenmiyosa zaman öldürmüş olur..ki zaten insan sevmediği diziyi izlemez...
peaceman demiş ki:kaçırmadım..bu arada zeynep gerçek hayatta eşinin türkiyede olmadığını bahane ederek ondan boşanıyomuş sanırım..
zaten dizidede aşk yaşamadımı olacağı belliydi bu arada yeşimin gitmesine çok mutlu oldum.yeni gelen gökçe daha iyi bir kız gibi...!callykatecatzece demiş ki:peaceman demiş ki:kaçırmadım..bu arada zeynep gerçek hayatta eşinin türkiyede olmadığını bahane ederek ondan boşanıyomuş sanırım..
evt doğrudur abi Alp Kırşan (kampüsistanda Emre) ile mi çıkıyomuş neymiş 😛
Fuchuki demiş ki:zaten dizidede aşk yaşamadımı olacağı belliydi bu arada yeşimin gitmesine çok mutlu oldum.yeni gelen gökçe daha iyi bir kız gibi...!callykatecatzece demiş ki:peaceman demiş ki:kaçırmadım..bu arada zeynep gerçek hayatta eşinin türkiyede olmadığını bahane ederek ondan boşanıyomuş sanırım..
callykatecatzece demiş ki:yeşim çok soğuk ve bunalım bi kızdı bence..tam düzelmeye başlıyodu..ayrıldı diziden..Fuchuki demiş ki:zaten dizidede aşk yaşamadımı olacağı belliydi bu arada yeşimin gitmesine çok mutlu oldum.yeni gelen gökçe daha iyi bir kız gibi...!callykatecatzece demiş ki:peaceman demiş ki:kaçırmadım..bu arada zeynep gerçek hayatta eşinin türkiyede olmadığını bahane ederek ondan boşanıyomuş sanırım..
Bende Yeşim'in gitmesine çok sevindim bencede Gökçe daha ii.