BaRnY demiş ki:toto - hold the line dinlerken size yakısacağını düşündüm bu parcanın..... kancaya sevgiler..🙂
Çok sevdiğimiz bir parça. Yapmaya çalışıcaz. Teşekkürler.
BaRnY demiş ki:toto - hold the line dinlerken size yakısacağını düşündüm bu parcanın..... kancaya sevgiler..🙂
him21 demiş ki:ya bu dorianda nezaman çıkıyodunuz gelelim dinlemeye bari hanidir bir sölenti var ii grup felan diyolar bakalım ii misiniz gerçe maşllah hepinizde kazık gibisiniz yani lafın gelişi büyümüşsünüz anlamında heralde hepiniz 30 a merdivern dayamışsınızdır ee yani ii yapmıyosanız zaten yuhalarım eminim iidir önemli olan özel mi? farklı mı ?anemi çalar saat yada o formatta bir grup değilse ben herkese tavsiye ederim tüm dostlar dinlesin siszi ama öyle ise size 3-5 lafım olur hadi başarılar birde kim hastalanmışsa bilmiyorum ama acil şifalar aman dikkat et grip salgın 😀
Bak güzel kardeşim ,; Bizim iyi olmamız yada olmamamız aslına bakarsan o kadar önemli değil.Zaten bunu sen neden bu kadar kafaya taktın onuda anlamış değilim.Eğer sen bir müzik dinleyicisi,müzisyen yada yada kendini müzikle alakalı hisseden başka bi haltsan lafım sanada olacaktır.. ; önemli olan barlara gidip , gurupları dinleyip hele hele ondan sonrada yorum yapmaya kendini haiz görenlerin ne kadar iyi yada yeterli olduklarıdır.Eğer bornovada yapılan müzik iyi değilse , bilki yeterli olmayan müzisyenler değil SİZSİNİZ ! Müzik dinlemeyide müziğide bilmiyorsunuz. Dahada önemlisi bu işi çok kolay sanıyorsunuz.Sen sevgili kardeşim müziği bilmiyorsun..Önce bi grup kur, sahneye çık ve haykır ; ben o eleştirileri yapan him bilmem kaç adlı şahsiyetim ve şimdi size doğru dürüst müzik nasıl yapılır göstericem de. ve o pek kolay eleştirdiğin Çalar saat in onda biri kadar müzik yap, BENDE ŞAŞIRAYIM ! Hadi canım, hadi bakıyım oku okulunu, sonrada himdir git !him21 demiş ki:ya bu dorianda nezaman çıkıyodunuz gelelim dinlemeye bari hanidir bir sölenti var ii grup felan diyolar bakalım ii misiniz gerçe maşllah hepinizde kazık gibisiniz yani lafın gelişi büyümüşsünüz anlamında heralde hepiniz 30 a merdivern dayamışsınızdır ee yani ii yapmıyosanız zaten yuhalarım eminim iidir önemli olan özel mi? farklı mı ?anemi çalar saat yada o formatta bir grup değilse ben herkese tavsiye ederim tüm dostlar dinlesin siszi ama öyle ise size 3-5 lafım olur hadi başarılar birde kim hastalanmışsa bilmiyorum ama acil şifalar aman dikkat et grip salgın 😀
hahaha çok güldüm,süper olmuş firewall.ya sen takma bunu,bu ve bunun gibi bi iki kişi forumda sayfa sayfa gezip,sataşacak grup arıyolar,zavallılar işte.Firewall demiş ki:Hadi canım, hadi bakıyım oku okulunu, sonrada himdir git !
funky_marla demiş ki:hahaha çok güldüm,süper olmuş firewall.ya sen takma bunu,bu ve bunun gibi bi iki kişi forumda sayfa sayfa gezip,sataşacak grup arıyolar,zavallılar işte.Firewall demiş ki:Hadi canım, hadi bakıyım oku okulunu, sonrada himdir git !
kancabass süper bi başlık açmıştı forumda,ama görmedim şimdi 😆 ben sevmediim grubu dinlemeye gitmem,forumuna da saçmalıyıp sevenlerinin sinirini bozmam,banane...insan değer verdiklerini yapıcı olarak eleştirmelidir...neyse işte,
kanca,bornovanın en değerli grubu benim için...
Firewall demiş ki:Bak güzel kardeşim ,; Bizim iyi olmamız yada olmamamız aslına bakarsan o kadar önemli değil.Zaten bunu sen neden bu kadar kafaya taktın onuda anlamış değilim.Eğer sen bir müzik dinleyicisi,müzisyen yada yada kendini müzikle alakalı hisseden başka bi haltsan lafım sanada olacaktır.. ; önemli olan barlara gidip , gurupları dinleyip hele hele ondan sonrada yorum yapmaya kendini haiz görenlerin ne kadar iyi yada yeterli olduklarıdır.Eğer bornovada yapılan müzik iyi değilse , bilki yeterli olmayan müzisyenler değil SİZSİNİZ ! Müzik dinlemeyide müziğide bilmiyorsunuz. Dahada önemlisi bu işi çok kolay sanıyorsunuz.Sen sevgili kardeşim müziği bilmiyorsun..Önce bi grup kur, sahneye çık ve haykır ; ben o eleştirileri yapan him bilmem kaç adlı şahsiyetim ve şimdi size doğru dürüst müzik nasıl yapılır göstericem de. ve o pek kolay eleştirdiğin Çalar saat in onda biri kadar müzik yap, BENDE ŞAŞIRAYIM ! Hadi canım, hadi bakıyım oku okulunu, sonrada himdir git !him21 demiş ki:ya bu dorianda nezaman çıkıyodunuz gelelim dinlemeye bari hanidir bir sölenti var ii grup felan diyolar bakalım ii misiniz gerçe maşllah hepinizde kazık gibisiniz yani lafın gelişi büyümüşsünüz anlamında heralde hepiniz 30 a merdivern dayamışsınızdır ee yani ii yapmıyosanız zaten yuhalarım eminim iidir önemli olan özel mi? farklı mı ?anemi çalar saat yada o formatta bir grup değilse ben herkese tavsiye ederim tüm dostlar dinlesin siszi ama öyle ise size 3-5 lafım olur hadi başarılar birde kim hastalanmışsa bilmiyorum ama acil şifalar aman dikkat et grip salgın 😀
istiridyecocuk demiş ki:him21'i kim olduğunu öğrenip dövmek isteyenler klubü kurmuştu bi arkadaş.ben tanıyodum ve bugün daha da iyi tanıdım.Harbiden...