istiridyecocuk demiş ki:Demonuz daha hazır değil mi?Biran önce yapın da dinleyelim
8OSamsununSsi demiş ki:Buldum!!!!!!!!! adı üstünde 'dem o' ya demleniyo galiba ondan geç sürüyo bu kadar anladım şimdi.ahahaha ne komiğim gece gece kopardım gene puhahaha
😛inokyo ppkancabass demiş ki:
eh artık yetkin ister istemez dinlemiştir 😀 bu şarkının ismini bilmiyordum. sizden çok dinledim. hakikatten çok iyi olmuş.serhat abinin sesi nasıl bu kadar tiz çıkıyor yaa şaşırdım walla ne ses var 😀 emeğinize sağlık...şarkıyı biz de ekleyelim ankara piyasasına kazandırmak lazım di mi😀 ankaradan sevgiler...Kanca-gtr demiş ki:Herkese selam,,demo bitmedi ama yoğun istek üzerine bir parçanın mix vs.. işlerini bugün aceleylen bitirdim. Gerekirse sonra düzeltmeleri yaparız 🙂 Daha grup elemanları bile dinlemedi bu kayıtları haa 😀😀 ,,, Ben ve davulcumuz yetkin'den sonra ilk siz dinleyeceksiniz..Saygılar..
http://www.hemenpaylas.com/download/666403/Bad_girls1.mp3.html
Az önce denedim sorun yok fakat,sanırım site biraz yavaş çalışıyor bu günlerde...Arada sırada açılmadığı oluyormuş. Daha sonra başka bi yere de koyarız çok sorun çıkarırsa..BaRnY demiş ki:arkadaslar demoyu indiremedım linkte sorun yoktur ınsallah
misericord demiş ki:sayfayı açmıyor.. rapide de yüklerseniz güzel olur arkadaşlar..