G
Guest
sizi 2005 baslarinda , grubun yeni olusmaya basladigi zamanlarda alsancak ta izledigimi hatirliordum fakat hafizam beni yaniltmis sanirim , karisiklik lik icin pardon 😉
Firewall demiş ki:KANCA , BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ (SALI) FELIX DE..... DUYURULUR.!!!
IbanezRB demiş ki:Firewall demiş ki:KANCA , BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ (SALI) FELIX DE..... DUYURULUR.!!!
İşte budur yaa. En sonunda olmanız gereken yerdesiniz.Kemancıdan sonra tabi 😀
Antibiyotik demiş ki:IbanezRB demiş ki:Firewall demiş ki:KANCA , BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ (SALI) FELIX DE..... DUYURULUR.!!!
İşte budur yaa. En sonunda olmanız gereken yerdesiniz.Kemancıdan sonra tabi 😀
felix olması gereken yer mi 🙂
en kısa zamanda dinleriz umarım.başarılar arkadaşlar.
equus demiş ki:geçen cmt. sizi dinleme firsatı buldum.forumunuz varmı diye merak edip girdim.gerçekten arkadaşların söylediği gibi harika bir canlı performs sergilediniz. yaşlarınızın 18-36 arasında olduğunu söylüyorsunuz acaba hanginiz 36 merak ettim açıklarsanız sevinirim...
equus demiş ki:geçen cmt. sizi dinleme firsatı buldum.forumunuz varmı diye merak edip girdim.gerçekten arkadaşların söylediği gibi harika bir canlı performans sergilediniz. yaşlarınızın 18-36 arasında olduğunu söylüyorsunuz acaba hanginiz 36 merak ettim açıklarsanız sevinirim...
roxanne çalıyorlar hatta bu akşam beride çalıcaklar. muhtemelen bende orda olucam sende gel bekleriz...roxanne demiş ki:uzun zamandır takip edemediğim..ama beğeniyle izlediğim grup......
acaba hala roxanne çalıyor musunuz???