Henüz bilmiyoruz,bugün öğleden sonra belli olacak haber bekliyoruz...man-a-man demiş ki:selamlar ola bişey sormak istiyorum! etapda artık çalmıyomusunuz!!
yico demiş ki:yaza yaza bitiremedim bu sabah,
önümüzdeki kısa süre içinde kancayı önemli bir değişim bekliyor. yaklaşık 1,5 sene sonra bornovada şarkı söylemek eminim güzel olacak. ben sizleri çok özledim, umarım sizler de beni özlemişsinizdir. dün geceye kadar benim yanıma gelip bana gaz veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. en kısa zamanda izmirde yapılmamış bişiy yapiciiz. desteğinizi esirgemeyin. herkese sevgiler. eskiiiii rasatlantıdan yiit. not: daa o kadar yaşlanmadım.
thesoothsayer demiş ki:Hayırlı olsun o zaman..Yalnız anlayamadığım bi durum var, Hem serhat hem yiğit mi söyleyecek :?: Serhat ayrıldı demeyeceksiniz heralde :?
thesoothsayer demiş ki:Hayırlı olsun o zaman..Yalnız anlayamadığım bi durum var, Hem serhat hem yiğit mi söyleyecek :?: Serhat ayrıldı demeyeceksiniz heralde :?
SamsununSsi demiş ki:Bence Kanca Yiğit'le daha tatlı olacaktır.Çoğunlukla şişmanlardan çok iyi sesler çıkar ama Yiğit bunun doğru olmadığını bana uzun zaman gösterdi.İlk dinlediğim de vay be demiştim umarım bundan sonra da aynı hayranlıkla dinlerim.Başarılar...