ortada kuyu var yandan geç!tribal_enfeksiyon demiş ki:çalın abi hatta haftanın yedi gününü vodooyla paylaşın bi siz bi onlar olsun...saygılar!!!(şaka bi yana özgün fanı mı oldum ne?)
saygı!tribal_enfeksiyon demiş ki:ortada kuyu var yandan geç!!!ben anlamadım???çok ince dokunduruyosun!!!detone davul--çalar saat davul saygılar.....
kusura bakma...şimdik anlıyorum!!!gece biraz yavşamış olduğum bi saatte yazdığımdan....sizin orda verdiğiniz emeği hiçe saymak gibi oldu(söylediklerimden dolayı)...haklısın!!! :roll:punkserkan demiş ki:saygı!tribal_enfeksiyon demiş ki:ortada kuyu var yandan geç!!!ben anlamadım???çok ince dokunduruyosun!!!detone davul--çalar saat davul saygılar.....
aynen devam kardeşim ..saygilar 😉yico demiş ki:yaw! herkese teşekkür ederiz, beğendiyseniz performansı ne mutlu bize. daha nice sürprizler bekliyor sizleri...bu arada nora ashira'ya da tespiti için teşekkürler, ben birazcık abartmış olabilirim, çünküm büyük sahneye alışkınım. öyle bi sahnede yaptıın hareketleri ufacık bi yerde yapınca garip oluyor biraz malumunuz 🙂 bu yapıcı eleştirin için teşekkür ederim. umarım bi daa ki sefere daha az gözüne batarım. 😉
bu arada esas şunu demek isterim, o gece, yani beri deki ilk akşamımızda bizlerden desteğini esirgemeyip, yalnız bırakmayan müzisyen arkadaşlarımıza tüm içtenliğimizle teşekkür ederiz. 😀 çalarsaat, detone, anemi, makina v.s (şu anda aklıma gelmeyenler kusura bakmasın, o geceki RAKI miktarı etkilidir. :? fazladan da yazmış olabilirim). neyse lafı fazla uzatmadan şunu diyeyim. herkese teşekkürler, bizi dinlemeye devam edin. 8)
Sitemiz henüz yok.Şu an sadece perşembe günü Beri Bar da çalmaktayız.Yeni günler eklenince haber vereceğiz...eilistrea demiş ki:kancayı çevremdekilerden duydum;ama MAKİNEden fırsat bulup da dinleyemedim sizleri.🙂ne zaman, nerede çıkar kanca? grupla ilgili nasıl bilgi alabilirim? bir siteniz var mı? sevgiler