sevgili kanca napyonuz? özledim valla müziğinizi de sizi de. bitti bitiyor kaldı 44 gün! geldiğimde de I want it all yoksa repertuarda bozuşucaz artık🙂 herkese sevgiler saygılar, özellikle de çingene egemene.
Alive-keyboard demiş ki:sevgili kanca napyonuz? özledim valla müziğinizi de sizi de. bitti bitiyor kaldı 44 gün! geldiğimde de I want it all yoksa repertuarda bozuşucaz artık🙂 herkese sevgiler saygılar, özellikle de çingene egemene.
Serkan_Beyde demiş ki:Merhaba, Kanca'nın ismiyle çeşitli yerlerde karşılaştım. Umarım birgün canlı izleme fırsatı bulurum.
SoAndSo demiş ki:Sevgili arkadaşımız Egemen'in kendi özel durumlarından dolayı İstanbul'a gidecek olmasından ve aramızdan ayrılmasından son derece üzgünüz...Efendi ve mütevazı kişiliği, yardımseverliği, dürüstlüğü ile hepimizin sevgisini kazananan Egemen ile iyi ve kötü günde beraber olduk, zorlukların üstesinden birlikte geldik ve arkadaşlığımız dostluğumuz bundan sonra da daima devam edecek.Egemen Kanca ailesinin bir ferdidir ve biz hep O'nun yanında olacağız.Herşey gönlünce olsun Egemen,şimdiye kadarki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. İstanbul'daki iş hayatında da başarılar...
* Grubumuz Egemen'in ayrılmasından sonra Pazartesi gününden itibaren ( 25 Şubat 2008 ) bas gitarda Özgür Bakkaloğlu ile çalışmalarına devam edecektir.Buradan Özgür'e de aramıza hoşgeldin diyor; bundan sonraki beraber yapacağımız çalışmalarda da kendisine başarılar diliyoruz...