Eywallah... Abi o gitar benim de gençlik aşkımdı 🙂 Bir kez bi arkadaşta çaldım,hasta kaldım,yemedim içmedim para biriktirdim sonunda aldım 🙂hakisaki-bass demiş ki:biz de gruça çok beğenmiştik sizi. özelllikl gitar tonlarına hasta kaldık. serhat'a zaten bir şey demek haddim değil. 🙂 ayrıca o ibanez benim gençlik aşkımdı ah ah...
man-a-man demiş ki:etap a hoşgeldiniz gerçekten çok sevindim duyunca ve görünce... sizden bişey istesem! ses düzeni için azda olsa bi baskıda bulunursanız sevinirizzz 🙂
ben biraz alttan alıyım dedim ama senin dedğin doğru tabiki !! insnda ne sinir kalıyo ne kulak nede zevkk işşallaahh daha ii olurr !! hadi hayırlısı!!! he bide aşşağıdaki sisteme ne demelii evdeki 4+1den daha ii ses çıkıyo 🙂Kanca-gtr demiş ki:man-a-man demiş ki:etap a hoşgeldiniz gerçekten çok sevindim duyunca ve görünce... sizden bişey istesem! ses düzeni için azda olsa bi baskıda bulunursanız sevinirizzz 🙂
Hoşbulduk; azda olsa falan değil, bilakis yapabildiğimiz kadar çok baskı yapacağımızdan emin olabilirsin... Bu hepimizin ruh ve sinir sağlığı açısından iyi olur 🙂
sizzle demiş ki:wala yarın Ooze gitmeyenlere harbi şaşarım ooze dinledigin 2 grub ve giriş 10 ytl bu sefer 6 grub war ve giriş 6.5 daha ne olsun bütün cıkanlara basarılar diliyorum özgür ai senin ihtiyacın yok😀