Kanca (Rock) - İzmir

Arkadaşlar!!! 21 şubat 2006 SALI günü, EÜTF Müzik Topluluğunun düzenlediği bir konser organizasyonu vardır...
Yer: Ooze Bar
Giriş: 6,5 YTL (1 içki dahil)
Saat: 20 : 30

Çalacak gruplar: Kanca (yani biz 🙂 ) , Fridget Jones, Sahte ve Les Devins...

Hepinizi bekleriz...

hakisaki-bass demiş ki:
biz de gruça çok beğenmiştik sizi. özelllikl gitar tonlarına hasta kaldık. serhat'a zaten bir şey demek haddim değil. 🙂 ayrıca o ibanez benim gençlik aşkımdı ah ah...
Eywallah... Abi o gitar benim de gençlik aşkımdı 🙂 Bir kez bi arkadaşta çaldım,hasta kaldım,yemedim içmedim para biriktirdim sonunda aldım 🙂

Arkadaşlar.. Kanca'nın 2 gün önceki Guardian daki sahne showundan sonra hala kendime gelebilmiş değilim.. Izmir'de insanların göklere çıkardığı sadece görüntüden ibaret olan grupların da bi kere olsun gelip izlemelerini ve aslında kendi yaptıklarının ne olduğunu görmelerini ve aydınlanmalarını isterdim.. (lafım tüm gruplara değil, gerçekten müzik yapan ve bu yönde kalite yakalama çabasında olan arkadaslarımızı da yürekten kutlarım onlara da rocker desteğimiz sonsuzdur) Kanca'yı Şiddetle ve gururla tavsiye ediyorum tüm müzikseverlere 🙂

bu akşam alsancak etap barda ilk kez dinleme fırsatım oldu kancayı..uzun zamandır bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum(bi arada olan ses sistemiyle ilgili probleme rağmen)ne diyebilirimki;elinize,sesinize sağlık..(dinleyiciyle iletşimde müthiş doğrusu)...meğer siz bizim arka sokaktaki guardianda çıkıyomuşsunuz da benim şimdi haberim oldu..artık ben pijamalarımla bile gelirim dinlemeye arkadaşlar...başarılar..

man-a-man demiş ki:
etap a hoşgeldiniz gerçekten çok sevindim duyunca ve görünce... sizden bişey istesem! ses düzeni için azda olsa bi baskıda bulunursanız sevinirizzz 🙂

Hoşbulduk; azda olsa falan değil, bilakis yapabildiğimiz kadar çok baskı yapacağımızdan emin olabilirsin... Bu hepimizin ruh ve sinir sağlığı açısından iyi olur 🙂

Kanca-gtr demiş ki:
man-a-man demiş ki:
etap a hoşgeldiniz gerçekten çok sevindim duyunca ve görünce... sizden bişey istesem! ses düzeni için azda olsa bi baskıda bulunursanız sevinirizzz 🙂

Hoşbulduk; azda olsa falan değil, bilakis yapabildiğimiz kadar çok baskı yapacağımızdan emin olabilirsin... Bu hepimizin ruh ve sinir sağlığı açısından iyi olur 🙂
ben biraz alttan alıyım dedim ama senin dedğin doğru tabiki !! insnda ne sinir kalıyo ne kulak nede zevkk işşallaahh daha ii olurr !! hadi hayırlısı!!! he bide aşşağıdaki sisteme ne demelii evdeki 4+1den daha ii ses çıkıyo 🙂

ses tesisatı olayı yuzunden etapta moraliniz bozuldu galiba bayaa...sıkmayın canınızı.....olede gayet basarılıydınız...kaite hissediliodu yane....
basarılarınızın devamını cani gonulden dilerizzzzz......saygılar

wala yarın Ooze gitmeyenlere harbi şaşarım ooze dinledigin 2 grub ve giriş 10 ytl bu sefer 6 grub war ve giriş 6.5 daha ne olsun bütün cıkanlara basarılar diliyorum özgür ai senin ihtiyacın yok😀

sizzle demiş ki:
wala yarın Ooze gitmeyenlere harbi şaşarım ooze dinledigin 2 grub ve giriş 10 ytl bu sefer 6 grub war ve giriş 6.5 daha ne olsun bütün cıkanlara basarılar diliyorum özgür ai senin ihtiyacın yok😀

Evet giriş 6,5 YTL lakin 4 grup var
Kanca
Les Devins
Fridget Jones
Sahte

Amaç : Müzikli bi organizasyon yapıp eğlenmek 🙂

Program 20:30 da başlayacaktır...Büyük ihtimalle Kanca olarak 23:30 gibi sahne alacakmışız...Görüşmek üzere...

Geri