Kanca (Rock) - İzmir

İzmir tv olayını bilmiyorum, ama duyduğuma göre kancada bas çalan arkadaş başka bi grubun albümündeki şarkılarda da bas çalmış.Bir şarkının klibinde falanda yer almış.Bu klip de İzmirtv'de yayınlandı herhalde.Benim tahminim bu.

Özgür (basçımız) Çare grubunun albümünde bas çalmıştır,hatta ben de 2 şarkıda gitar çalmışımdır, Serhat(vokalimiz) da bir parçada bas çalmıştır. Ayrıca Özgür "Bir günah gibi" şarkısına çekilen klipte de rol almıştır. Bilgilerinize sunulur... 🙂

Ben de izledim klibi(50 kere falan) 🙂 Süper olmuş çok beğendim.Şarkının adı bir günah gibi.Eski bir şarkı Ajda Pekkan söylüyordu ama çok iyi coverlamışlar helal olsun ne diyim.Yolları açık olsun.Kancada başka bi grubun reklamı yapılmaz ama isteyen baksın.www.grupcare.com

11 nisanda dave weckl konserindeyiz demi beyler? uzun zamandan beri bir araya gelemedik.hem o bahaneyle buluşur hem de konser esnasında hep beraber üzülürüz 🙁 davulun tanrısı izmir de inanamıyorum.bu sırada izmir tv olayına çok sevindim.bir gün umarım kancanın da albümünü görürüz,gurur duyarız izmirli müzisyenler olarak.tüm kanca üyelerine selamlar.

Dave Weckl İzmir'e gelecek diye programramımızı değiştirdik. Babalar ayağımıza kadar geliyor gitmezsek çok ayıp olur dimi. Uzun zamandır görüşemediğim tüm müzisyen arkadaşları orada göreceğimden dolayı da çok mutluyum.

Bu arada bu program değişimi olayına gelince,,sevgili man-a-man kardeşlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu iyiliklerini hiçbir zaman unutamayız. Size büyük bir kıyak borçluyuz dileyin ne dilerseniz 😀😀 11 Nisan Salı günü,çocukluğumuzun ilahı,hepimizin ilham kaynağı 🙂 Dave Weckl'a gidiyoruz,haydi hayırlısı...

slmlarrrr 🙂
yaw ne güzel oldu karşılaştık dün gecenin 3ünde
çok özlemişim sizi yaaaw!
görüşmeyeli televizyonlarda ünlenmişsiniz 🙂
bu arada kanca, alive, wanted jam'leri süüpper olur
pek de güzel olur ne de güzel olur 🙂🙂🙂
sanırım 11 Nisan'da hep beraber olcazz
görüşmek üzere 🙂

slmlarrrr 🙂
görüşmek üzere 🙂

slmlarrrr 🙂
görüşmek üzere 🙂

slmlarrrr 🙂
görüşmek üzere 🙂

care grubunu hic duymadim herkes bir yerde calip soyleye bilir bu cok normal ii bir muzisyen projelerde yer almalidir buda cok ii bir sey ozgur arkadas icin heralde birde yalniz adini duymadigim bir grup icin yorumum yok her nekada gusel deseler de dinlemem lazim bakicam simdi

Geri