righteous demiş ki:Bu cuma akşamı için yer ayırtsam 4 yada 5 kişiyiz önler den ossun 🙂
kısa saçlı bascı 😀 arkadaştan özellikle bir slapler görsek fena olmazdı iyi yapıyormuş öğrendik haberlerini alıyoruz.
Falset demiş ki:righteous demiş ki:Bu cuma akşamı için yer ayırtsam 4 yada 5 kişiyiz önler den ossun 🙂
kısa saçlı bascı 😀 arkadaştan özellikle bir slapler görsek fena olmazdı iyi yapıyormuş öğrendik haberlerini alıyoruz.
Basçı uzun saçlı gördüğüm kadarıyla. Slap solo performansıda oldukça sağlam. Klavyeciyle birlikte gruba yeni girmiş sanırım. Her biri çok yetenekli adamlar tekrar başarılar dilerim kendilerine
Pazartesi & Çarşamba : Guardian Bar (Bornova) 22:00righteous demiş ki:arkadaşlar hangi günler nerede saat kaçta sahne aldığınızı arada toplu olarak yazsanız da not alsak başımız dönmeden 🙂
ona göre gelen istekleri değerlendireceğim 🙂
yico demiş ki:Arkadaşlar, benim için oğlumun doğumundan sonra son zamanların en güzel haberini sizlerle paylaşmak isterim..
Bu hafta çarşamba günü yapılan tetkikte vücudumda kanserli hücreye rastlanmamış ve dolayısıyla kemoterapim sonlandırılmıştır.. Bana vermiş olduğunuz yürekten destek, sevgi ve anlayış için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.
Ayrıca bana bu dönemde yardımcı olan Kanca'nın eski yeni tüm üyelerine, tüm müzisyen arkadaşlarıma, mekan sahiplerine, dinleyicilerimize çok çok teşekkür ederim..
Bundan sonra pırıl pırıl bir Yico olarak sizlerle beraber olacağım...
Kendinize ii bakın, sağlığınızın kıymetini bilin...
Görüşmek üzere..
yico demiş ki:Arkadaşlar, benim için oğlumun doğumundan sonra son zamanların en güzel haberini sizlerle paylaşmak isterim..
Bu hafta çarşamba günü yapılan tetkikte vücudumda kanserli hücreye rastlanmamış ve dolayısıyla kemoterapim sonlandırılmıştır.. Bana vermiş olduğunuz yürekten destek, sevgi ve anlayış için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.
Ayrıca bana bu dönemde yardımcı olan Kanca'nın eski yeni tüm üyelerine, tüm müzisyen arkadaşlarıma, mekan sahiplerine, dinleyicilerimize çok çok teşekkür ederim..
Görüşmek üzere..
ne mutlu, ne güzel haber bu böyle....yico demiş ki:Arkadaşlar, benim için oğlumun doğumundan sonra son zamanların en güzel haberini sizlerle paylaşmak isterim..
Görüşmek üzere..