zahayne demiş ki:Bunun formülünü ben biliyorum,en azından yalan söyleyebiliyorum.
Diyorum ya kimsesiz kızları hedef alıcam,bir senaryo çizicem ve bir sekilde planlama yapacagım.Bir gün gideceğim,sonra iki gun sonra tekrar gideceğim,ve zamanla bunu her gune çevirecegim,belki gunaha gireceğiz,belki sevap.Kısaca askı yaratıcagım,gerekli rolu oynayacagız.Aşk bir kadının umutları için tutunacak tek guclü :roll: dalidir.Her gün hayaller kurar işte bu hayaller olmadıgı için çogu insan kanser denen hastalıga yakalanmadımı.
zahayne demiş ki:Bunun formülünü ben biliyorum,en azından yalan söyleyebiliyorum.
Diyorum ya kimsesiz kızları hedef alıcam,bir senaryo çizicem ve bir sekilde planlama yapacagım.Bir gün gideceğim,sonra iki gun sonra tekrar gideceğim,ve zamanla bunu her gune çevirecegim,belki gunaha gireceğiz,belki sevap.Kısaca askı yaratıcagım,gerekli rolu oynayacagız.Aşk bir kadının umutları için tutunacak tek guclü :roll: dalidir.Her gün hayaller kurar işte bu hayaller olmadıgı için çogu insan kanser denen hastalıga yakalanmadımı.
lotion demiş ki:babamı benden çalan kahrolası şey..
😢lotion demiş ki:babamı benden çalan kahrolası şey..
hasanayvenli demiş ki:😢lotion demiş ki:babamı benden çalan kahrolası şey..
benim de korktuğum şey işte bu 😢
ama kanser hastaları için daha yakında hissedilen bir ölüm hissi varcesareborgia demiş ki:hasanayvenli demiş ki:😢lotion demiş ki:babamı benden çalan kahrolası şey..
benim de korktuğum şey işte bu 😢
Ölüm bir gün hepimizin kapısını çalacak.
Kurtuluş yok bundan.kanser veya başka bir neden farketmez.son aynı.
Öleceğini bile bile yaşıyor deriz ya hani.
aslında hepimiz öleceğimizi bile bile yaşıyoruz.
morgaine demiş ki:ölüm gelıcek elbet ama kanserden gelince daha bir acı koyuyor insana 😢
cesareborgia demiş ki:morgaine demiş ki:ölüm gelıcek elbet ama kanserden gelince daha bir acı koyuyor insana 😢
bence artık bu tarz şeylerden bahsetmeyin.yani kanserin tedavisi ve kurtuluş yönlerini tartışalım ama kötü sonunu açmayalım.bu hastalıktan yakınlarını kaybedenlerin canlarını bir kez daha yakmayalım.
zahayne demiş ki:Baban için üzüldüm arkadaşım hiç bir kelime bu acıyı dindiremez ve onu seni izlediğini dusunerek yasamalısın,umut bu degilmidir?
Arkadaşlara sesleniyorum ; Ben sizi tanısam wallahi hastaneden içeri sokmam arkadaşım.Black metal konserinden cıkmıs gibisiniz yahu.Neşeli bakın birazcık su hayata hiçmi hayalleriniz umutlarınız yok?