N Nagual 21 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Benim çok sayıda söz müzik hazır kendi bestem var ve 3unu eski grubumuzla kayitlastirdik, kaldığım yerden devam etmek istiyorum hocam.
Benim çok sayıda söz müzik hazır kendi bestem var ve 3unu eski grubumuzla kayitlastirdik, kaldığım yerden devam etmek istiyorum hocam.
hamzaelbann01 26 Şubat 2024 #4 Kankam Instagram adresim: hamzaelbannn Yaz knk detaylı konuşalım benim de hayata geçirilmesini bekleyen bestem var.
Kankam Instagram adresim: hamzaelbannn Yaz knk detaylı konuşalım benim de hayata geçirilmesini bekleyen bestem var.
Zek01 7 Mayıs 2024 #5 Nagual demiş ki: Benim çok sayıda söz müzik hazır kendi bestem var ve 3unu eski grubumuzla kayitlastirdik, kaldığım yerden devam etmek istiyorum hocam. Hepsini görmek için tıklayın... zekidagli01 yazabilir misin
Nagual demiş ki: Benim çok sayıda söz müzik hazır kendi bestem var ve 3unu eski grubumuzla kayitlastirdik, kaldığım yerden devam etmek istiyorum hocam. Hepsini görmek için tıklayın... zekidagli01 yazabilir misin