D Djentletatar 20 Kasım 2019 #21 megaherseman demiş ki: burda ki sitenin getirme olasılığı var mıdır 133020 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Zaten Türkiye'de bolca var bu gitarın 2.eli ayrıca vasat bi gitar bu jazz filan çalarsında bi süre sonra sıkılır atarsın bi köşeye.
megaherseman demiş ki: burda ki sitenin getirme olasılığı var mıdır 133020 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Zaten Türkiye'de bolca var bu gitarın 2.eli ayrıca vasat bi gitar bu jazz filan çalarsında bi süre sonra sıkılır atarsın bi köşeye.
D Djentletatar 20 Kasım 2019 #22 sandimas6 demiş ki: Türkiyede enstrumanların ikinci elleri şuanda gerçekten öldüm bittim fiyatına satılıyor. Madem fikir soruyorsunuz, sıfır almak enayiliktir diyip konuyu kapatayım. Hepsini görmek için tıklayın... 0 almak herzaman daha mantıklı ben hiçbir zaman 2.el gitar almayı düşünmüyorum takas olursa okey ama 2.el gitar demek 2.el arabayla eşit benim için.
sandimas6 demiş ki: Türkiyede enstrumanların ikinci elleri şuanda gerçekten öldüm bittim fiyatına satılıyor. Madem fikir soruyorsunuz, sıfır almak enayiliktir diyip konuyu kapatayım. Hepsini görmek için tıklayın... 0 almak herzaman daha mantıklı ben hiçbir zaman 2.el gitar almayı düşünmüyorum takas olursa okey ama 2.el gitar demek 2.el arabayla eşit benim için.