Ben bilen bir kişiyle 2.el gitar almama rağmen çok sorunla karşılaştım hiç kullanamadım şimdi ise 0 bir gitar bakıyorum bütçem 2200,yerli yabancı bir sürü kaynak araştırdım fakat işin içinden çıkamadım aklımda ibanez grg170dx vardı kimse önermiyor forumda.Çalmak istediğim tarz ise Metal,Hard Rock,Rock En son seçenek olarak şunlar arasında kaldım;
www.do-re.com.tr
www.do-re.com.tr
www.do-re.com.tr
shop.zuhalmuzik.com
Schecter Solo-II SGR Elektro Gitar (Gloss Black) | doremusic
Schecter Solo-II SGR Elektro Gitar (Gloss Black) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
Schecter Sgr C-1 Elektro Gitar (Gloss Black) | doremusic
Schecter C-1 Elektro Gitar (Gloss Black) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
Schecter BANSHEE-6 SGR Elektro Gitar (Siyah) | doremusic
Schecter BANSHEE-6 SGR Elektro Gitar (Siyah) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
IBANEZ GRG170DX-BKN GIO RG Serisi Black Night Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik
Ibanez GRG170DX - Elektro Gitar Size çok yönlülük kazandıran Ibanez GRG170DX-BKN, fiyat-performans açısından uygun bir elektro gitardır. Purpleheart