Doğrudur.Hocam diğer arkadaşa söylediğim gibi bi kargo 50 subeden geciyor elimize gelene kadar
Doğrudur.Hocam diğer arkadaşa söylediğim gibi bi kargo 50 subeden geciyor elimize gelene kadar
Aras'da aynı şey banada olmuştu, o verdiği no el yazısıyla yazılmış oluyor o yüzden en başta bende takip yapamamıştırm sonra farkettimki yanlış okumuş görevli numarayı el yazısı olduğu için tekrar denemiştim farklı şekilde olmuştu..bugün sahibinden.com üzerinden get ile bir ürün sattım. Daha önce get ile bir kez satış yapmıştım ve yurtiçi kargoyla yollamıştım. Getle satış yapanlar bilir kargo bilgisi girmek gerekiyor, yurtiçi kargo faturada gönderi numarası vermişti ve sorun yoktu takip işini oradan yapabiliyorduk. Ancak bu kez Aras Kargoyla yolladım ve faturanın üzeirnde ne gönderi takip numarası ne irsaliye numarası ne referans numarası hiç bir şey yok. Sadece seri ve sıra numarasıyla fatura ID numarası ve IBAN numarası var. Şubedeki görevliye takip için numara istediğimi söyledim iki harf ve altı haneli (AB123456 gibi) bir numara verdi ama bunla takip yapamıyorum. Adama da bu bilgileri yolladım ama kargonun karşıya ulaşmama veya ulaşsa da sahibindenin sisteminden kargo ulaşmadı gerekçesiyle parayı alamama durumum olabilir mi?
Daha önce başına gelen varsa nasıl halledebilirim bunu şu an ?