halilpazarlama 25 Şubat 2013 #81 malmsteeni izmir karşıyakada görmüşlüğüm var. kayınpederin elini öpmeye gelmiş. edit :geyik değil.
Purgatory 26 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi #83 Ohoo Karşıyaka'ya geldiyse Mendoza çökmüştür kesin ona... "Abi iki bira ısmarla da kafaları kurtaralım" hesabı pavyona bile götürmüştür. 😀
Ohoo Karşıyaka'ya geldiyse Mendoza çökmüştür kesin ona... "Abi iki bira ısmarla da kafaları kurtaralım" hesabı pavyona bile götürmüştür. 😀
Purgatory 1 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi #85 Ahahaha lan bu Yiğit Özgür de fenalar fenası bir adam ya. Gülmekten çalışamıyorum 😀
gokberk1 14 Mart 2013 #87 Hep Yiğit Özgür paylaşmışsınız, arada 1-2 Umut Sarıkaya var ama sadece 1 tane Özer Aydoğan görmek beni üzdü. En sevdiğim karikatüristtir kendisi
Hep Yiğit Özgür paylaşmışsınız, arada 1-2 Umut Sarıkaya var ama sadece 1 tane Özer Aydoğan görmek beni üzdü. En sevdiğim karikatüristtir kendisi
Purgatory 29 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi #90 Rostocker'dan selamlarla, dün gösterdi de buna gülmekten bir hal oldum yahu. Oraletler 2 oldu biri torpilli 😀
Rostocker'dan selamlarla, dün gösterdi de buna gülmekten bir hal oldum yahu. Oraletler 2 oldu biri torpilli 😀