Vixtino 9 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #22 solitude71 demiş ki: Tam olarak neye lazım olabilir? Hani Hendrix, Santana vs onlara lazım olmamış, biz neyi kaçırıyoruz? 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Bazı önerilerde fretlerin önemli olduğu yazılmıştı ondan dolayı böyle düşünüyorum yanlışsam affola.
solitude71 demiş ki: Tam olarak neye lazım olabilir? Hani Hendrix, Santana vs onlara lazım olmamış, biz neyi kaçırıyoruz? 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Bazı önerilerde fretlerin önemli olduğu yazılmıştı ondan dolayı böyle düşünüyorum yanlışsam affola.
Vetr 10 Şubat 2022 #23 solitude71 demiş ki: Tam olarak neye lazım olabilir? Hani Hendrix, Santana vs onlara lazım olmamış, biz neyi kaçırıyoruz? 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Abi sanmıyorum Hendrix ve Santana Teknik Death Metal çalsın, ama yanılıyor olabilirim.
solitude71 demiş ki: Tam olarak neye lazım olabilir? Hani Hendrix, Santana vs onlara lazım olmamış, biz neyi kaçırıyoruz? 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Abi sanmıyorum Hendrix ve Santana Teknik Death Metal çalsın, ama yanılıyor olabilirim.