evet valla,tebrikler.arkanızdayız tabi de...yalnız pek destekle olcak gibi değil,zira jüri üyeleri harbi karizma abla ve abileri barındırıyo;bu sebepten derim ki allah yardım etsin,kolay gelsin!!pathetic demiş ki:Finale kaldik.. ama sonumuz mechul.. 😉 destek millet!
hmm... ben de gelsem? 8) :roll: malum izmirdekin de varolamadıydık... eger 4 ekımdekı dalgam ıyı gecerse 8. inde istanbuldayım. hangi kampuste oluyor bu işler?kastor demiş ki:evet valla,tebrikler.arkanızdayız tabi de...yalnız pek destekle olcak gibi değil,zira jüri üyeleri harbi karizma abla ve abileri barındırıyo;bu sebepten derim ki allah yardım etsin,kolay gelsin!!pathetic demiş ki:Finale kaldik.. ama sonumuz mechul.. 😉 destek millet!
güney kampüste(türkçesi:güzel manzaralı ve güzel binalı olan).saatli binanın önündeki çimlerde.sen gel,yerin hazır zaten...casey demiş ki:hmm... ben de gelsem? 8) :roll: malum izmirdekin de varolamadıydık... eger 4 ekımdekı dalgam ıyı gecerse 8. inde istanbuldayım. hangi kampuste oluyor bu işler?kastor demiş ki:evet valla,tebrikler.arkanızdayız tabi de...yalnız pek destekle olcak gibi değil,zira jüri üyeleri harbi karizma abla ve abileri barındırıyo;bu sebepten derim ki allah yardım etsin,kolay gelsin!!pathetic demiş ki:Finale kaldik.. ama sonumuz mechul.. 😉 destek millet!
kastor demiş ki:güney kampüste(türkçesi:güzel manzaralı ve güzel binalı olan).saatli binanın önündeki çimlerde.sen gel,yerin hazır zaten...casey demiş ki:hmm... ben de gelsem? 8) :roll: malum izmirdekin de varolamadıydık... eger 4 ekımdekı dalgam ıyı gecerse 8. inde istanbuldayım. hangi kampuste oluyor bu işler?kastor demiş ki:evet valla,tebrikler.arkanızdayız tabi de...yalnız pek destekle olcak gibi değil,zira jüri üyeleri harbi karizma abla ve abileri barındırıyo;bu sebepten derim ki allah yardım etsin,kolay gelsin!!pathetic demiş ki:Finale kaldik.. ama sonumuz mechul.. 😉 destek millet!