guitarology demiş ki:Bu uyarıyı göstermeden önce projeye dair herhangi bir işlem,plugin yüklemesi vs. gibi bir hadise de olmuyor. Cubase açılır açılmaz bu uyarı geliyor. Çok fazla projem var ve bu tip bir problem yaşamamıştım şimdiye kadar. Şunu da belirteyim. Cubase ile yeni proje açıp,onu kaydettiğimde, proje açılıyor. Ancak eski projelerime ulaşamıyorum söylediğim gibi. Bu sorunla karşılaşmış olan varsa,tercrübelerini bilmek isterim. Teşekkürler şimdiden.
everstone demiş ki:bu çalışmayı mp3 formatıyla yada wav formatıyla export etmek istiyurum ama export ettiğimde midi olarak dışarıya çıkmıyor
Şimdi iki gitar kaydı yaptım ayrı kanallardan ve davul yazdım(üçüncü kanal oluyor).Komple hepsini midi olarak export etmek istiyorum.alperrrr demiş ki:everstone demiş ki:bu çalışmayı mp3 formatıyla yada wav formatıyla export etmek istiyurum ama export ettiğimde midi olarak dışarıya çıkmıyor
davulları midi olarak yazıp export ettiginde cıkmıyor mu ?
yoksa tüm kaydı export edip komple bir midi dosyasımı elde etmeye çalışıyosun?
tam olarak anlaşılmıyo sordugun şey
musical_lyric demiş ki:Herkese iyi çalışmalar arkadaşlar, diğer programlarda kayıt alabilirken, ses kartında veya cubase 5 in device setup unda hiç bir sorun yokken cubaese 5 te audio kayıt alamıyorum sinyal gelmiyo herşeyi kontrol ettim bakmadığım yer kalmadı ve pc ye ses gidiyo ama cubase bu sesi almıyo kafayı yemek üzereyim biri yardım ederse sevinirim..
ses kartını sorucak olursanız EMU 1212m..
Saygılar..
everstone demiş ki:Şimdi iki gitar kaydı yaptım ayrı kanallardan ve davul yazdım(üçüncü kanal oluyor).Komple hepsini midi olarak export etmek istiyorum.alperrrr demiş ki:everstone demiş ki:bu çalışmayı mp3 formatıyla yada wav formatıyla export etmek istiyurum ama export ettiğimde midi olarak dışarıya çıkmıyor
davulları midi olarak yazıp export ettiginde cıkmıyor mu ?
yoksa tüm kaydı export edip komple bir midi dosyasımı elde etmeye çalışıyosun?
tam olarak anlaşılmıyo sordugun şey