NuMetalFan 15 Ekim 2007 #22 http://www.turkrock.com/ftopic59497.html Bu başlığa mı yazalım yoksa diğerine mi ? 😀
K KeiZer_Bass 15 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi #23 bu basliga yazarsan seviniriz cunki o baya eski ve grup elemanlari vokal haric hepsi degisti 🙂 onun icin artik bu sayfayi kullaniyoruz 🙂
bu basliga yazarsan seviniriz cunki o baya eski ve grup elemanlari vokal haric hepsi degisti 🙂 onun icin artik bu sayfayi kullaniyoruz 🙂
K klimanjaro 15 Ekim 2007 #24 onceki sayfayı iptal edelim yeni sayfa bu.grubun gerçek sayfası bu ınsanlar sasırmasın sonra 😀:d maybaş su isi hallet..:d
onceki sayfayı iptal edelim yeni sayfa bu.grubun gerçek sayfası bu ınsanlar sasırmasın sonra 😀:d maybaş su isi hallet..:d
M mrs-klimanjaro 17 Ekim 2007 #25 hepinize başarılar..artık klawyede war çok iidiniz şimdi bomba gibi olcaksınız😀
K KeiZer_Bass 25 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi #32 wayyy leyla 🙂 🙂 hic sesin solugun cıkmıyo insan bi forum a bakar 🙂 😉
DuMaNiST-HaLiMiZ-DuMaN 26 Ekim 2007 #34 Selamlar Kaizer ; gurup üyelerinden birisi bana ulasabilirmi lütfen. Scream-davul@hotmail.com Tansiyon 12.8 - Davul
Selamlar Kaizer ; gurup üyelerinden birisi bana ulasabilirmi lütfen. Scream-davul@hotmail.com Tansiyon 12.8 - Davul
T the_erdyyy02 26 Ekim 2007 #35 İşte yaa grup dediğin budur. Adamlar süper Rammstein coverlıyolar abi hele bi de o vokalleri burak yokmuuuu offf o denli iyi olunur hatta iyi demek yeterli diiil mükemmel ötesi bi çocuk 😀
İşte yaa grup dediğin budur. Adamlar süper Rammstein coverlıyolar abi hele bi de o vokalleri burak yokmuuuu offf o denli iyi olunur hatta iyi demek yeterli diiil mükemmel ötesi bi çocuk 😀
K klimanjaro 26 Ekim 2007 #36 estağfurullah kardeş..elimizden geleni yapıoruz ama yorumun için teşekkürler😀
M Magnetron 26 Ekim 2007 #37 yorumlar için sağolun beyler. en kısa zamanda bomba gibi karşınızda olacagız
T the_erdyyy02 26 Ekim 2007 #39 yaa ben bu grubun en yakında yapılacak konserini bekliyorum yaa süper bi grup bence herkes izlemeli yoksa çok şey kaçırır 😉
yaa ben bu grubun en yakında yapılacak konserini bekliyorum yaa süper bi grup bence herkes izlemeli yoksa çok şey kaçırır 😉
K klimanjaro 26 Ekim 2007 #40 beklentilerinize layık olmaya çalişiyoruz...çalışmalarımız şekillendi iyice farklı ve yeni bir portrede karşınıza çıkacağız inşallah 😀 😛
beklentilerinize layık olmaya çalişiyoruz...çalışmalarımız şekillendi iyice farklı ve yeni bir portrede karşınıza çıkacağız inşallah 😀 😛