Kiteman 18 Aralık 2024 #3 Online çalışamaz mıyız sen sözleri yolla ben besteleri yapar tab ları çıkarır sonra tek tek kayıt eder mix ve mastering oldu bitti
Online çalışamaz mıyız sen sözleri yolla ben besteleri yapar tab ları çıkarır sonra tek tek kayıt eder mix ve mastering oldu bitti
ramazancinar34 24 Aralık 2024 #6 Merhaba İstanbul'dayım ve sahne alıp şarkı söylemek istiyorum. Instagram ramazan.music34
canumut 24 Aralık 2024 #7 ismim umut. Gitar çalıyorum. Ritim veya solo fark etmez grup çalışması yapmak istiyorum. 2000'ler türkçe rock rocknroll Heavy metal Grunge thrash red hot chili, motörhead, ac/dc vs. Grupları seviyorum. 0545 579 84 85
ismim umut. Gitar çalıyorum. Ritim veya solo fark etmez grup çalışması yapmak istiyorum. 2000'ler türkçe rock rocknroll Heavy metal Grunge thrash red hot chili, motörhead, ac/dc vs. Grupları seviyorum. 0545 579 84 85
melisaxo 5 Ocak 2025 #8 sevim demiş ki: Şarkı sözü yazıyorum ve grup kurmak istiyorum İstanbul Hepsini görmek için tıklayın... Melissgallery_ hesabıma yazarsan konuşabiliriz ben de istiyorum
sevim demiş ki: Şarkı sözü yazıyorum ve grup kurmak istiyorum İstanbul Hepsini görmek için tıklayın... Melissgallery_ hesabıma yazarsan konuşabiliriz ben de istiyorum
sevim 8 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #10 melisaxo demiş ki: Melissgallery_ hesabıma yazarsan konuşabiliriz ben de istiyorum Hepsini görmek için tıklayın... Tabi ki olur
melisaxo demiş ki: Melissgallery_ hesabıma yazarsan konuşabiliriz ben de istiyorum Hepsini görmek için tıklayın... Tabi ki olur