ozan1234 19 Aralık 2023 #1 beimle beraber kendindeki eksikleri geliştirmek gelişmek isteyen birbirne yardımcı olmak isteyen genç band...
beimle beraber kendindeki eksikleri geliştirmek gelişmek isteyen birbirne yardımcı olmak isteyen genç band...
ozan1234 22 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 benim enstrümanım sesim gitarla aram o kadar iyi değil brocan
ozan1234 22 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 ozan1234 demiş ki: benim enstrümanım sesim gitarla aram o kadar iyi değil brocan Hepsini görmek için tıklayın... ritim çalıyorum akor biliyorum az buz nota biliyorum o kadar
ozan1234 demiş ki: benim enstrümanım sesim gitarla aram o kadar iyi değil brocan Hepsini görmek için tıklayın... ritim çalıyorum akor biliyorum az buz nota biliyorum o kadar
M Mariella Dün 02:45 #7 ozan1234 demiş ki: beimle beraber kendindeki eksikleri geliştirmek gelişmek isteyen birbirne yardımcı olmak isteyen genç band... Hepsini görmek için tıklayın... İlgileniyorum
ozan1234 demiş ki: beimle beraber kendindeki eksikleri geliştirmek gelişmek isteyen birbirne yardımcı olmak isteyen genç band... Hepsini görmek için tıklayın... İlgileniyorum