K
kesitinbascisi
saolasin, sizin sarkilarda baya iyiydi ..basarilar sizede 🙂
tesekkur ederiz...evet baslıyoruz ve inşallah daha iyi seyler yapıcaz desetklediginiz için yurekten tesekkurlerseahorse demiş ki:arkadaşlar aldığım haberlere göre çarşamba günü bar'da sahne varmış güzel gelişmeler başlamış sizin adınıza sevindim umarım çok daha güzel şeyler yapacaksınız inanıyorum sizlere tekrar başarılar diliyorum gönlüm sizlerle keşke o gün sizlerle olabilsem 😢 🙂
BuR_juu demiş ki:yaa bu hafta izmirde olamadığım için gelemedim 🙁 ama eminim ki çok güsel geçmiştir bestenizin birlikte sölenmesinden belli zaten 😉 peki bundan sonra her çarşamba beride mi olcaksınız? eğer öleyse çok süper olur 😀
seahorse demiş ki:kesit arkadaşlar sizleri unuttuğumu sanmayın takipteyim merak etmeyin çarşamba günü sizlerle olmak isterim inanın ama hafta ortası olması sorun işte ama yinede bilinki kalbim sizlerle umarım sizlerin coskusu benim coskusuyla çogalacaktır o günkü performansınız bi harika olacağından eminim sevgiler 🙂
hakanak demiş ki:Slmlar, günahlı vücutlar parçanız gerçekten çok hoş, özellikle vokalinizin ses rengi güzel. Başarılar dilerim..
hakanak demiş ki:Slmlar, günahlı vücutlar parçanız gerçekten çok hoş, özellikle vokalinizin ses rengi güzel. Başarılar dilerim..