C cucumanjero 5 Temmuz 2025 #1 Bursa'da beraber keyfimizce müzik yapalım, ben gitaristim. Deneyimli vokal, bas gitarist, klavyeci, davulcu arkadaşlarla bir araya gelmek isterim.
Bursa'da beraber keyfimizce müzik yapalım, ben gitaristim. Deneyimli vokal, bas gitarist, klavyeci, davulcu arkadaşlarla bir araya gelmek isterim.
Y Yusuf123123 Dün 01:09 #4 Metal - thrash metal "ağırlıklı" olacaksa solo gitarist olarak gelebilirim.
ismail ismaill Dün 16:06 #5 Mertcan Altun demiş ki: Selamlar Hocam vokal+ritim gitarım dahil olmak isterim Hepsini görmek için tıklayın... Mertcan Altun demiş ki: Selamlar Hocam vokal+ritim gitarım dahil olmak isterim Hepsini görmek için tıklayın... Mertcan Altun demiş ki: Selamlar Hocam vokal+ritim gitarım dahil olmak isterim Hepsini görmek için tıklayın... dostum iletisim saglayalım
Mertcan Altun demiş ki: Selamlar Hocam vokal+ritim gitarım dahil olmak isterim Hepsini görmek için tıklayın... Mertcan Altun demiş ki: Selamlar Hocam vokal+ritim gitarım dahil olmak isterim Hepsini görmek için tıklayın... Mertcan Altun demiş ki: Selamlar Hocam vokal+ritim gitarım dahil olmak isterim Hepsini görmek için tıklayın... dostum iletisim saglayalım
M Mertcan Altun Dün 23:33 #6 @ismaill hocam başka bir arkadaş da yazmıştı onunla görüşüyoruz. Özelden numaranı yaz istersen kafalar uyuşursa toplu buluşma tarzı birşey yaparız.
@ismaill hocam başka bir arkadaş da yazmıştı onunla görüşüyoruz. Özelden numaranı yaz istersen kafalar uyuşursa toplu buluşma tarzı birşey yaparız.