Katılıyorum, bence de çok büyük bir tirbiyisizlik olurÇalınmaz, James Hatfield partisyonlarını çalacaksan snakebite almalısın, yok efendim ben mustaine solosu atacağım dersen de acil bir gibson flying v olmazsa olmaz bence. Açıklamaya çok gerek yok, kimin parçasını çalacaksak ondan alıyoruz biz, şimdi Kirk'ün gitarla Mustaine çalmak yakışık almaz hocam.
hepsini calabilecegimiz ortak gitar yokmu be hocamÇalınmaz, James Hatfield partisyonlarını çalacaksan snakebite almalısın, yok efendim ben mustaine solosu atacağım dersen de acil bir gibson flying v olmazsa olmaz bence. Açıklamaya çok gerek yok, kimin parçasını çalacaksak ondan alıyoruz biz, şimdi Kirk'ün gitarla Mustaine çalmak yakışık almaz hocam.
kh 202mi bu yoksa 602miBen bu gitarla sadece Metallica ilk 4 albümündeki Kirk sololarini çalmak için aldım
180643 eklentisini görüntüle
varhepsini calabilecegimiz ortak gitar yokmu be hocam
Logoya dikkatini çekerimkh 202mi bu yoksa 602mi
simdi gördüm hocam esp yazıyorLogoya dikkatini çekerim
hocam bitane dave mustaine signature alırsan aslında metallicanın tüm şarkılarını çalabilirsin biliyosun dave mustaine metallicanın tüm riff ve sololarını kendisi yazmıştı.hepsini calabilecegimiz ortak gitar yokmu be hocam
Kahlerli ile ne çalınıyor hocam 😊Ben bu gitarı sadece Metallica ilk 4 albümündeki Kirk sololarini çalmak için aldım
180643 eklentisini görüntüle
esp görmemiş ki bu halk gariban ne bilsin aaaabi ahahahaLogoya dikkatini çekerim
Uzun hava, bol bol ah wah deyip yüreğime vura vura atıyorum sololarıKahlerli ile ne çalınıyor hocam 😊
M-50 gibi duruyor. O yüzden tam Metalika tonu vermez diye düşünüyorum.kh 202mi bu yoksa 602mi