kh 202 metallica dışı birşey çalınırmı

• Konuyu açan Konuyu açan alp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Çalınmaz, James Hatfield partisyonlarını çalacaksan snakebite almalısın, yok efendim ben mustaine solosu atacağım dersen de acil bir gibson flying v olmazsa olmaz bence. Açıklamaya çok gerek yok, kimin parçasını çalacaksak ondan alıyoruz biz, şimdi Kirk'ün gitarla Mustaine çalmak yakışık almaz hocam.

Çalınmaz, James Hatfield partisyonlarını çalacaksan snakebite almalısın, yok efendim ben mustaine solosu atacağım dersen de acil bir gibson flying v olmazsa olmaz bence. Açıklamaya çok gerek yok, kimin parçasını çalacaksak ondan alıyoruz biz, şimdi Kirk'ün gitarla Mustaine çalmak yakışık almaz hocam.
Katılıyorum, bence de çok büyük bir tirbiyisizlik olur

hepsini calabilecegimiz ortak gitar yokmu be hocam

Ben bu gitarı sadece Metallica ilk 4 albümündeki Kirk sololarini çalmak için aldım
1000142905.webp

Hangi dönem şarkılarını çalacaksan o gitarı alman gerekiyor, her bir gitar dönemsel olarak çalınacağı albümün sounduna göre tasarlanıyor, dikkat edersen konserlerde devamlı gitar değiştiriyorlar. Başka şeyler çalınınca çok başarısız oluyor.

Geri