metallicastic 17 Mayıs 2016 #2 Yardım karşılığında teklif edilenler fena değilmiş. Buralarda gözüme ilişirse affetmem 😀
B b3la 17 Mayıs 2016 #3 Valla şu kura göre 15.000 tl iyi para buralarda bulsakta göndersek adamlara 🤣
EMM 17 Mayıs 2016 #4 Almanya'da 2 tane gordum ama ikinci el piyasasinda. Biri zaten arkadasim. Digerinin de haftalar oncesinden ilani vardi zaten. Yeni ilan olursa affetmem.
Almanya'da 2 tane gordum ama ikinci el piyasasinda. Biri zaten arkadasim. Digerinin de haftalar oncesinden ilani vardi zaten. Yeni ilan olursa affetmem.
can_gny 18 Mayıs 2016 #5 Bu videoyu facebook'ta bircok sayfada gordum. Bana sanki soygun bahane gitarlari tanitalim gibi geldi. Gitarlar soyle ozel, boyle emsalsiz, ve lutfen mumkun oldugunca cok kisiye duyurun falan...
Bu videoyu facebook'ta bircok sayfada gordum. Bana sanki soygun bahane gitarlari tanitalim gibi geldi. Gitarlar soyle ozel, boyle emsalsiz, ve lutfen mumkun oldugunca cok kisiye duyurun falan...
scalloped 18 Mayıs 2016 #6 Kesinlikle viral reklam, yakın zamanda "bulundu teşekkürler" videosu da çekilecektir.
Blindeath 18 Mayıs 2016 #7 Viral reklam olsa FBI'ı falan karıştırmaz diye düşünüyorum. Ciddi ciddi patlatmış olabilirler 😀