fiyatı 5liramı ne dionuz olm siz o paraya demomu olur
abicim sizin demo ile kilinikn demosu arasında uçurumlar var bilmem anlatabildimmiCeKeS__DAWUL demiş ki:5 liramı ohaa?!?!
bizim demo boş cd alana beleş...ama adamına göre deişir... mesela 1 liraya da gidio...
ama daha üstü yok...
cibiliyetsiz demiş ki:abicim sizin demo ile kilinikn demosu arasında uçurumlar var bilmem anlatabildimmiCeKeS__DAWUL demiş ki:5 liramı ohaa?!?!
bizim demo boş cd alana beleş...ama adamına göre deişir... mesela 1 liraya da gidio...
ama daha üstü yok...
cibiliyetsiz demiş ki:abicim sizin demo ile kilinikn demosu arasında uçurumlar var bilmem anlatabildimmiCeKeS__DAWUL demiş ki:5 liramı ohaa?!?!
ama daha üstü yok...
CeKeS__DAWUL demiş ki:cibiliyetsiz demiş ki:abicim sizin demo ile kilinikn demosu arasında uçurumlar var bilmem anlatabildimmiCeKeS__DAWUL demiş ki:5 liramı ohaa?!?!
ama daha üstü yok...
biliyorum uçurumlar olduunu.... bizim grubu ne katıyosunki buraya? CeKeS başlıımı bu 😀 .. oraya yazda başlıımız up lansın 😀 da ne alaka? benca fazla bi fiyat 5 ytl ama 4 ytl diil... bi karar werin 5 mi 4 mü? fazlada olsa alırım...
ankaraya yollama zor oluyo dimi?
bana topluca yollayın yada ben parasıyla aliyim burda satiyim? konuyu ö.m den konuşalm.. bu bi tekliftir... :?: