Kingus Blues Band (Blues)- Ankara

walla onursal başkan cim bom bom şampiyon diyom oncelikle. yaw bizim programa 12 bar blues olarak gittim... eheh superdi la keske kalabilseydim. gene yapın.

efsane studyonun klavye calan adamı levent 🙂

Levent, abi en son fenerbahçe başkanıydık, karar verelim lütfen 🙂.

Çok sağol. Jam'e kalsaydın da iki dıngırtadaverseydin.

Yaparız tabi, sizin programı basarız bir gün olmadı.

Efsanevi studyonun şarkılara adam gibi çalışmamış vokalistimtırağı onursal 😀.

Bekleriz enchant, geçen sefer çatıda oturduğumuzda çok fazla sohbet etme şansımız olmamaıştı.

En yakın konserde görüşmek dileğiyle. 🙂

Grubunuzun ismi konusunda da bilgilendirdiniz beni iyi oldu 😀 Çok keyifli bir organizasyon oldu. Cayır cayır blues dinledik. Ellerinize sağlık. Yeni organizasyonlarda görüşelim arayı uzun tutmayalım 🙂

Sizinle tanıştığım için çok mutlu oldum. Sayenizde canlı performans blues dinledim, hem de V.I.P. den 🙂

Başarılar demiyorum, zaten başarılı olduğunuz aşikâr... sizi periyodik olarak Ankara'da izleyebileceğimiz bir yeriniz olsa ne güzel olur.

Çok teşekkür ederiz Atalay. Biz de istiyoruz ancak anlaşamıyoruz pek bar sahipleri ile. 😀

İlginiz ve emeğiniz için tekrar teşekkürler.

Sevgiler

beraber katıldığımız şu organizasyonda benim favorim sizdiniz arkadaşlar. kayıtlarınız da iyi olmuş gerçekten tebrik ederim. mızıka performansın da iyi gerçekten onursal. tebrik tebrik. bir daha dinleme şansım olur umarım sizi. görüşürüz 😉

Selam
Kayıtlardan ilk sıradakini dinledim ve hoşuma gitti.
Hakkını vererek blues yapanlar olduğunu görmek güzel.
İlk gitar soloda baştaki ton çok hoşuma gitti (orta switch sanırım). Tam BB King tonu olmuş.
Kayıt da gayet kaliteli geliyor.
Elinize sağlık.

Başarılar
MG

Sonunda güzel kayıt yapan bir grup dinlemek sevindirici arkadaşlar. Sevdim bende. Ayrıca mars stüdyolarındakilerde iyi iş çıkarmışlar. Hem çalanları hem kaydedenleri tebrik ediyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere 😀

bluebee, jokermg ve amoremorte; dinlediğiniz ve değerli yorumlarınız için teşekkürler.

bluebee, o efsanevi organiasyonu kim unutur. 😀

jokermg, pek gitardan anlamam orta siwtch flan onur daha iyi yapcaktır neyin ne olduğunu ama gitar tonu amerikan standar telecaster ve tüpü azalmış jcm 900 amfiden çıktı.

Erdemcim, görüşelim, konserelim yapalım birşeyler. Sizin de kayıtları dinlemek isteriz çok.

Sevgiler

Onursal

Geri