kirk hammett beceriksizmi

Hakaret/Küfür/Tehdit/Saldırganlık/Küçümseme/Rencide edici ifade
Müzik otoritesi misin yiğidim hayırdır?

87 yılından beri dinlerim. Kirk Hammett, müzikal dağarcığı kısıtlı, tekniği ortalama, kendini en azından bu ikisinden birinde geliştirme şansı varken, bunu kendine dert etmemiş, akışına bırakmış, kitlesi hep hazır olduğu için de, piyasadan düşmemiş bir gitaristtir. (Evet "piyasa")

Bunlar "kötü" demek değil. Birine kötü demek zaten kimsenin harcı değil.
Bunlar ; "adam, bu kadar bi adam" demek. "Abartılmış bir gitarist" demek.

Bu beni mal yapıyorsa, ben malın önde gideniyim, ilk ben varıcam. Bişey lazımsa söyle, dönerken aliim (pedal olur, patch cable olur)
bana o grubun yaptığı etkiyi yarat veya onların yarattığı etkiyi yaratan grup öner,seni seveyim. dikkat et o patch gtune girmesin 🙂

bana o grubun yaptığı etkiyi yarat veya onların yarattığı etkiyi yaratan grup öner,seni seveyim. dikkat et o patch gtune girmesin 🙂
Sevgili kardeşim,

"Bu ne ya?" diye bakıp tekrardan kendi yazdığımı okumak zorunda kaldım. 1 ay geçmiş ben yazalı. Baktım, hatta okuyup, gülüp emoji falan atmışsın aynı gün (sağol).

Geçen zamanda, içinde neler yaşadın bilmiyorum ama yine de terbiye sınırlarında cevap vereyim (kadını erkeği, bir sürü müzisyen arkadaş var forumda)

Konu grup değil, gruba bişey diyen de yok, başlık da zaten grupla ilgili değil. Bunlar da (ki baktım küfür kıyamet gidiyorsun) ağız bozmaya değecek konular değil. Burası da, (keşke olsa) sokak değil.

Sanırım müzisyensin. Müzikle kal 🤚

Son düzenleme:
Bence bu yaştan sonra maneviyata önem versin, kuran kursuna yazdıralım kendisini yaşı geldi artık. Sonra hactı umreydi gezsin dursun pasaportu sağlam.

Kirk amcam Bağ-KUR emekliliğinin tadını çıkarıyor şu an, hepinize selamı var. Emmi t-shit ü hediye ettim kendisine.

1783956781182.webp

Geri