Kısadevre

**yav gören de pisagoru çürütüyo zanneder ha..meşgulmüş..2 kenar 3 ve 4 ise üçüncüsü 5 tir işte..kasmana gerek yok koçi 🙂 cuma günü içmeye gidiyoruz filocularla haberin ola...gelmeyen clubber olsun alemlere aksın 300 400 diye..emrahlara da haber verelim en acilinden..alkol alalım şöyle hep beraber yav...

🙂 tanselim cuma mı c.tesi mi? neyse zaten görüşürüz...
vallaa dedim alpim,koçisiz yapamazsın dedim emmee işte çok kızmış bu sefer.. 🙂 filocular da irtibatı kopardı bizle nolduysa? neyse en acilinden alkol komasına girelim 🙂 görüşürüz...

TANSELUS demiş ki:
**söz yazmam için acilen duygusallanmam lazım..sevgilimden mi ayrılsam da ayrılık şarkısı yazsam..yok bu olmaz 🙂 pek mantıklı diil galiba..🙂

...arkadaşlar bu sözleri benim ağzımdan hangi edepsiz yazdıysa onu şiddetle kınıyorum ve tekzip ediyorum ki bunları ben yazmadım 🙂 ..bu sözler yüzünden bugün bir aile faciası yaşadık..neyse affedildim sanırsam sonunda.. 🙂

yaw niye hiçkimse uğramıyor buralara..
koçicim artık yavaş yavaş yeryüzüne çıkmalıyız artık dimi.. bi ara toplanalım sizde de hem yeni bişiler var onlara bakalım hem eskileri hatırlayalım..

gerçi bugün shadowda da konuşurus ama bide buraya yaziim dedim..
çok güzel ve yeni materyal var aklımda..

**yunus saol dinlediğin için ..tam da sesimizi duyuramadığımız hissine kapılıyordum..pazar günü gelebilirmiyim bilmiyorum..son günlerdeki ekonometri performansımıa bağlı..ben olmasam da siz gidin destekleyin overdoscu kardeşleri..

olm tansel yaseminle konuşmuşsun gelmeni bekledim dün akşam ama gelmedin gözlerim yaşlı bi şekilde bekledim seni yüreğim sızlayarak.. sen hala mezun olmadın mı be birader, alp bile mezun oldu master yapıyo 🙂 çalışmalara başlayın artık gelip stüdyonuzu izlicem. hadin görüşürüz

Geri