**grup tam olarak hazır değilmiş çağrıcım onu farkettik gazi konserinde..heralde nisan gibi falan yaparız konseri..odtünün rock şenliğine de başvuracağız ..bakalım orası olursa ilk sahne orası olacak gibi ama olmayabilirde..en geç nisan gibi bakarsın bi barda program bile olabilir..sonrada üniversitelerin bahar şenlikleri olur..şenliklere mutlaka gelin hem size okulları da gezdiririz..
**karanfillerin bana ait olan solosu dream theater ın another day i..ama cidden hangar 18 in solosu da süper olur oraya, tabi biraz kasmak lazım birebir atmak için.zaten bizim için şarkıların en keyifli kısmı d.theater,megadeth,iron maiden,metallica partisyonları....onun dışında taner kendi kısmında doğaç olarak bi blues solo attı..blues gitaristi zaten daha çok benim birader..yetenekli çocuk ama takdir ediyorum ben yaşına göre iyi çalıyor...
***sende konseriniz olursa mutlaka haber ver..grubu toplayıp gelelim dinlemeye..çok erken yaşta toplamışsınız grubunuzu...bu çok güzel birşey...umarım herşey istediğiniz gibi gider..grşmek üzre 🙂