Kısadevre

**saolasın canım kardeşim..cuma birlikte gircez stüdyoya unutma sakın..yarın buluşsakta ben sana kaydı versem bian önce nası olur..hatta ben kaydı biryere bırakıyım ama nereye??ona on a bıraksam alabilir misin oradan ???

**yarın ona ona ikiniz için de bir kayıt bırakıyorum dostlar..iyice bi dinleyin..gerçek eleştrilerinizi istiyorum sizden..acı yoookk...adaaaaa 🙂

yok olm sana diil onura demiş onu sanırsam. bu arada emrahım nightwishin tüm albümlerini mp3 şeklinde bi cd ye kaydetip cuma getiriim sana uygunsa?.. hepsini tek tek şinci cdye çekmek audio olaraktan kasar...

koçiciim tmm angelina seni sevio olabilir ama elisha da beni seviyo bunu unutmayasın 🙂. bu arada jack amcanın selamı var f*@! off tansel diyo..
😀 😀 😀 8)

la kayıt iyi olmuş hakketten (orçunda demişti zaten)(30. söyleyişim bunu 😀😀😛😛) ama vokali pek tutmadım abi ya... (ben daha iyi söylerim demiyorum dikkatinizi çekerim)

**kardeşim şarkı öyle yav valla bir hızlı çalmaya çalıştık ama anca o kadar hızlanıyo..hem öyle daha heavy oluyor..agresif bir ritmi var o şarkının...

**yarın bi pilli yapalım bence..lan alp yarın kızılaya inceksen ona ona sen bıraksana kaydı..sendeki kayıt daha iyi..yarın 8de dostun önünde buluşup bi pilli yapalım..heavy metale doyalım yav en bangırından 🙂

**eyvallah hikmetcim...yazın bokunu çıkartcaz şarkıların zaten..rock tarihçesi gibi olacak tüm şarkılar...

**buarada..yavuz çetin i indirdin mi siteden..yaşamak istemem in klibi indiriliyo,diğerini sadece izleyebiliyosun...yoksa getiriyim sana ben cdsini

Geri