Risorci Mento 3 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #21 1mm hatta daha az hocam o civarlar 2mm den baya düşük yani
Risorci Mento 3 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #22 Hocam lütfen hayırlı bir haber verin sizden haber bekliyorum elim ayağım titreye titreye bu iyi bir şey mi
Hocam lütfen hayırlı bir haber verin sizden haber bekliyorum elim ayağım titreye titreye bu iyi bir şey mi
Risorci Mento 3 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #23 Eğer normalde de perdenin tele uzaklığını fret üzerinden ölçeceksek 3mm civarı 12. Perde
Ketamin 3 Nisan 2020 #24 Yahu sıkıntı yapmaya gerek yok. 1 mm'den az ise büyük bir durum yok demektir. İnce bir kartvizit girecek kadar olması gerek normalde. Evet, fretin en üst noktası ile telin en altı arası mesafe ölçülür. 3 mm ise normal, hatta iyi denebilir.
Yahu sıkıntı yapmaya gerek yok. 1 mm'den az ise büyük bir durum yok demektir. İnce bir kartvizit girecek kadar olması gerek normalde. Evet, fretin en üst noktası ile telin en altı arası mesafe ölçülür. 3 mm ise normal, hatta iyi denebilir.
Risorci Mento 3 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #25 Hocam size zahmet olacak yoruyorum ama özele bakabilir misiniz
Risorci Mento 3 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #26 Bu fotoğraflarda herhangi bir sorun gözüküyor mu?